Σταμπουλής: «Δουλέψαμε πολύ στα λάθη μας», Καμπουρίδης: «Να δώσουμε το Σάββατο τον καλύτερο μας εαυτό»

Τον αήττητο Απόλλωνα Πατρών υποδέχεται το Σάββατο (2/11), η Ελευθερούπολη και οι Γιάννης Σταμπουλής και ο Κώστας Καμπουρίδης έκαναν δηλώσεις εν όψει της αναμέτρησης, ενώ παράλληλα αναφέρθηκαν  και για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Γιάννης Σταμπουλής: « Δεν χρειάζεται να κάνουμε δεύτερη ήττα στην έδρα μας»

-Κάνοντας έναν απολογισμό για τα δυο πρώτα παιχνίδια του ΓΣΕ στο πρωτάθλημα, τι μπορούμε να πούμε; Μπορούσε η ομάδα να πάρει κάτι από αυτά;
«Φάνηκε και στα δυο παιχνίδια από το σκορ ότι χάσαμε στις λεπτομέρειες. Παλέψαμε και στις δυο αναμετρήσεις. Το πρώτο ήταν με μια ομάδα (Χαρίλαος Τρικούπης) πάρα πολύ καλή που θα παλέψει για την άνοδο. Το δεύτερο χάθηκε από δικά μας λάθη. Ημασταν μπροστά στο σκορ αλλά στο τέλος δεν τα καταφέραμε».

-Θεωρείς ότι θα σας επηρεάσει αρνητικά το γεγονός ότι δεν δώσατε αγώνα πρωταθλήματος μετά τη 2η αγωνιστική;
«Κοιτάξτε ο Απόλλωνας είναι μια ομάδα που έχει παίξει κανονικά όλα τα παιχνίδια ενώ εμείς δυο εβδομάδες δεν αγωνιστήκαμε. Σε αυτό το διάστημα δουλέψαμε πολύ στα λάθη μας. Είδαμε τις αδυναμίες που παρουσιάσαμε στα δυο πρώτα παιχνίδια και τώρα το Σάββατο πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ καλύτεροι».

-Έρχεται αήττητος ο Απόλλωνας Πάτρας που είναι μια ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία. Είναι και μια πρόκληση για τον ΓΣΕ αυτό το ματς προκειμένου να πετύχει και την πρώτη του νίκη στην Α2;
« Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι εντός έδρας με τον πρωτοπόρο. Θέλουμε να κερδίσουμε για τον κόσμο και φυσικά για μας. Δεν χρειάζεται να κάνουμε δεύτερη ήττα στην έδρα μας. Δεν πρέπει να συνηθίζουμε να χάνουμε».

-Με την πλάτη στον τοίχο μετά τις δυο ήττες στο ξεκίνημα;
«Είναι παιχνίδι στην έδρα μας. Καλό είναι να μην ξανακάνουμε άλλη ήττα μετά από αυτή με τον Χαρίλαο Τρικούπη. Θέλουμε τον κόσμο και πάλι να μας βοηθήσει. Παίζουμε με μια πολύ καλή έμπειρη ομάδα και οι φίλαθλοι μας πρέπει να μας δώσουν την ώθηση που χρειαζόμαστε».

Κώστας Καμπουρίδης: « Με τη βοήθεια του κόσμου θα τα καταφέρουμε»

-Ποια είναι η άποψη σου για το ματς που έρχεται με τον Απόλλωνα Πάτρας;
«Η Πάτρα από ένα πολύ καλό μομέντιουμ αγώνων. Έχει 4 στα 4. Είναι μια έμπειρη ομάδα που γνωρίζει την κατηγορία. Εμείς αυτόν τον καιρό που ήμασταν εκτός αγώνων δουλέψαμε πολύ στις αδυναμίες μας βάση τα λάθη που κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Είμαστε έτοιμοι, είμαστε προετοιμασμένοι για να δώσουμε το Σάββατο τον καλύτερο μας ευατό προκειμένου να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

-Ο Απόλλωνας έρχεται στην Ελευθερούπολη χωρίς ήττα. Υπάρχει από σας και ένα επιπλέον κίνητρο για να σπάσετε το αήττητο της Πατρινής ομάδας;
« Σίγουρα. Εμείς προερχόμαστε από δυο άσχημα αποτελέσματα και το κίνητρο τώρα είναι πολύ μεγαλύτερο».

-Ηταν δυο άδοξες ήττες;
«Κοιτάξτε το πρώτο ματς που ήταν και μια γιορτή για την ομάδα, χάθηκε στις λεπτομέρειες απέναντι στον Χαρίλαο Τρικούπη που είναι από το φαβορί για την άνοδο. Στη Βέροια κάναμε κάποια λάθη περισσότερο από τους γηπεδούχους. Εκεί κρίθηκε. Από δικά μας λάθη χάσαμε το παιχνίδι».

-Ένα μήνυμα που θέλεις να στείλεις στον κόσμο της ομάδας;
«Ευχαριστούμε πολύ για τη συμπαράσταση και στα δυο παιχνίδια. Ειδικά στην έδρα μας με τον Χαρίλαο Τρικούπη. Πιστεύω ότι με τη βοήθεια του κόσμου θα πάρουμε σίγουρα τα αποτελέσματα που θέλουμε».