Σταμπουλής και τυπικά στον ΟΦΗ

ikaroi-psixiko-stampoulisΟι επισημοποιήσεις από πλευράς ΟΦΗ συνεχίζονται καθώς ακόμα ένας παίκτης είναι και τυπικά μέλος της κρητικής ομάδας. Ο λόγος για τον Γιάννη Σταμπουλή, ο οποίος υπέγραψε για την ερχόμενη σεζόν με την ομάδα του Φώτη Τακιανού.

Η ανακοίνωση:

«Μια ακόμη μεταγραφή ανακοίνωσε ο μπασκετικός ΟΦΗ, ο οποίος συμπληρώνει σιγά-σιγά το ρόστερ του. Η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Σταμπουλή (24, 2μ02, φόργουορντ), ο οποίος είχε συμφωνήσει προφορικά με τον ΟΦΗ και έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του. Ο Γιάννης Σταμπουλής θα είναι παρών στην πρώτη του ΟΦΗ που θα γίνει την Πέμπτη (6μμ) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο Γιάννης Σταμπουλής στις δηλώσεις του για τη συμφωνία του με τον ΟΦΗ ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Φώτη Τακιανό που με επέλεξε να είμαι στην ομάδα του. Θα προσπαθήσω να τον δικαιώσω. Εχω ακούσει τα καλύτερα για τον ΟΦΗ. Θέλω να κάνουμε κάτι πολύ καλό φέτος. Να έχουμε την υγεία μας και όλα θα πάνε καλά. Ως αντίπαλος έχω βρεθεί αντιμέτωπος με τον ΟΦΗ. Ο κόσμος ακολουθεί την ομάδα και η ατμόσφαιρα είναι όμορφη στο γήπεδο. Εύχομαι και φέτος να μπορέσουμε να ζήσουμε ωραίες στιγμές και επιτυχίες».