Στα δύο η κοιλάδα του Ρουρ λέει στο BETroom η πρόβλεψη της Defencebet

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Μετά την λευκή ισοπαλία στο Γκλάντμπαχ-Αϊντραχτ συνεχίζεται η 9η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Bundesliga. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει έξι αναμετρήσεις με το ενδιαφέρον των φίλων του γερμανικού ποδοσφαίρου να κεντρίζει η αναμέτρηση στο Signal Iduna Park μεταξύ της Ντόρτμουντ με την Σάλκε. Πάμε να δούμε τις εκτιμήσεις μας αναλυτικά.defencebet_infobasket_betroom

FC Augsburg-FC Bayern Munchen @WWK ARENA
Μεσόβδόμαδα συναντήθηκε το ίδιο ζευγάρι για τον θεσμό του κυπέλλου με τους Βαυαρούς να παίρνουν το εισιτήριο για την φάση των 16 με 3-1 σκορ.Στις 3 από τις 4 εντός έδρας αναμετρήσεις των γηπεδούχων έχουν σημειωθεί 3 ή λιγότερα τέρματα ενώ το ίδιο στατιστικό στοιχείο επαλαθεύτηκε στις 2 από τις 3 εκτός έδρας αναμετρήσεις της Μπάγερν. Στις 4 από τις 5 τελευταίες συναντήσεις των δύο ομάδων με γηπεδούχο την Αουργκσμπουργκ οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με τους βαθμούς της νίκης.(κωδ 608 /16:30)

1. FSV Mainz 05-FC Ingolstadt 04 @Opel Arena

Της βγήκε η κούραση από τα συνεχή παιχνίδια και έχασε με κατεβασμένα τα χέρια στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Σάλκε. Στις 3 εντός έδρας αναμετρήσεις σημειώθηκαν 3 ή περισσότερα τέρματα.Χωρίς νίκη μέχρις στιγμής στο πρωτάθλημα η Ινγκολσταντ μακριά από το γήπεδό της προέρχεται από 3 ήττες σε 4 αναμετρήσεις.Πάντως έχει πάρει τους βαθμούς της νίκης στις τελευταίες δύο επισκέψεις το 2008 και το 2015. (κωδ 609 /16:30)

SV Darmstadt 98-RB Leipzig @Merck-Stadion am Bollenfalltor

Εντός έδρας ανεβάζει την δυναμική της η Ντάρμσταντ και οι οκτώ βαθμοί που έχει συλλέξει είναι στο γήπεδό της. Οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν να κάνουν εξαιρετική πορεία με 18β βρίσκονται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στους 4 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της Λειψίας στο ημίχρονο οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες. (κωδ 610 /16:30)

VfL Wolfsburg-Bayer 04 Leverkusen @Volkswagen Arena

Συνεχίζει να παραμένει κάτω από την ζώνη του υποβιβασμούη Βόλφσμπουργκ ηττήθηκε πάλι στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ντάρμσταντ. Στους 3 από τους 4 εντός έδρας αναμετρήσεις σημειώθηκαν 3 ή λιγότερα τέρματα. Η Λεβερκούζεν υπέστει βαριά ήττα στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Χόφενχάιμ. Στους 4 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες σημειώθηκαν 3 ή περισσότερα τέρματα. Στους 5 τελευταίους αγώνες που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες, με γηπεδούχο την Βόλφσμπουργκ ήταν παραγωγικές οι δύο ομάδες, σημειώθηκαν 3 ή περισσότερα τέρματα και σκόραραν αμφότερες. (κωδ 611 /16:30)

SV Werder Bremen-SC Freiburg @Weserstadion

Ομάδα του Over χαρακτηρίζονται οι γηπεδούχοι έχοντας σε 8 αγωνιστικές ισάριθμες φορές την επαλήθευση πολλών τερμάτων.Στις 4 εξόδους της Φράιμπουργκ την φετινή σεζόν σημειώθηκαν 3 ή περισσότερα τέρματα.Στους 4 από τους 5 τελευταίους αγώνες που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες, με γηπεδούχο την Βέρντερ Βρ ήταν παραγωγικές οι δύο ομάδες,σκόραραν αμφότερες. (κωδ 612 /16:30)

Borussia Dortmund-FC Schalke 04 @Signal Iduna Park

To παιχνίδι της αγωνιστικής θα διεξαχθεί στο Signal Iduna Park Στους 3 από τους 4 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της Μπορούσια σημειώθηκαν 3 ή περισσότερα τέρματα έχοντας βρεθεί μπροστά στο σκορ ισάριθμες φορές. Στους 3 από τους 4 τελευταίους αγώνες της Σάλκε μακρία από το γήπεδό της σημειώθηκαν 3 ή λιγότερα τέρματα, που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες, με γηπεδούχο την Γκλάντμπαχ ήταν παραγωγικές οι δύο ομάδες, σημειώθηκαν 3 ή περισσότερα τέρματα..(κωδ 716 /19:30)

Το πλήρες άρθρο και οι τελικές μας επιλογές στο Defencebet.com

Eύχομαι καλή τύχη σε ότι κι αν επιλέξετε