Στα “κίτρινα” ο Τσιώκος

tsiokos-nikosΑλλο ένα ταλέντο από τον Χολαργό  μετακόμισε στα Ιλίσια προκειμένου να ενισχύσει τον Ηλυσιακό. Ο Νίκος Τσιώκος θα συνεχίσει την καριέρα του στους “κίτρινους”, οι οποίοι ανακοίνωσαν επίσημα την απόκτηση του.

«Ο Ηλυσιακός ανακοινώνει την τέταρτη μεταγραφή του. Πρόκειται για τον 23χρονο (ύψους 2μ06) Νίκο Τσιώκο, ο οποίος ήταν η… φετινή αποκάλυψη στη Β’ εθνική, σε ότι αφορά στους σέντερ της κατηγορίας. Η εξαιρετική παρουσία του στον Χολαργό, ήταν το… διαβατήριο για να ανεβεί ένα σκαλί και να βρεθεί με τη φανέλα με το “Η” στο στήθος (τρίτος σταθμός της καριέρας του, καθώς είχε ξεκινήσει από την Αργυρούπολη)» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

«Πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου να έρθω στον Ηλυσιακό έπαιξε ο προπονητής, Κώστας Σορώτος, που του έχω μεγάλη εκτίμηση. Επίσης, ο σχεδιασμός της ομάδας, η οποία θα βασιστεί σε νέους παίκτες, το πολύ καλό κλίμα που έζησα στις προπονήσεις, αλλά και το γεγονός ότι ο Ηλυσιακός πάντα προωθούσε και υποστήριζε νεαρούς και ταλαντούχους αθλητές» τόνισε ο Νίκος Τσιώκος. «Σκοπός μας είναι να παλέψουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και να αποτελέσουμε την έκπληξη, όχι μόνο με τα αποτελέσματα που θα φέρουμε, αλλά και στο μπάσκετ που θα παίξουμε».