Στα κιτρινόμαυρα Φαλέκας, Μαγκώνης κι έπονται και άλλοι…

Η αντίστροφη μέτρηση για το τζάμπολ στο πρωτάθλημα έχει αρχίσει κι αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά (αναβολή, όπως έχει ζητηθεί!) τότε η ΑΕΚ θα πρέπει να παρουσιαστεί ετοιμοπόλεμη κόντρα στον Αρκαδικό στο κλειστό της Ζωφριάς. Ήδη το κιτρινόμαυρο ρόστερ αρχίζει να… γεμίζει, καθώς πέραν των δύο που ανακοινώθηκαν πρόσφατα (Μάντζαρης, Νοέας) σήμερα προστέθηκαν τρία ακόμη νέα πρόσωπα.

Ο λόγος για τους Αλέξη ΦαλέκαΘανάσης Μαγκώνης και Σταύρο Κοκκινόπουλο, οι οποίοι θα φορούν τη φανέλα της Ένωσης για τον επόμενο χρόνο, όπως αναφέρει κι η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΚ. “Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την συμφωνία της με τους καλαθοσφαιριστές Αλέξανδρο Φαλέκα, Σταύρο Κοκκινόπουλο και Θανάση Μαγκώνη, διάρκειας ενός έτους”.
Οσονούπω, βέβαια θα υπάρξουν κι άλλες ανακοινώσεις. Κι αυτό, καθώς ο Κώστας Οικονομάκης τις τελευταίες μέρες είναι με το… ακουστικό ανά χείρας και «ψήνει» παίκτες για να ενισχύσουν την ομάδα. Κλεισμένος επίσης θεωρείται ο Αγγελος Σιαμανδούρας, ενώ πέραν των προαναφερθέντων προ των πυλών της ΑΕΚ είναι κι οι Τοπούζης και Κούρτης…

Πάντως στόχος της ΑΕΚ είναι να προσθέσει ακόμη περισσότερη εμπειρία στην ομάδα της νέας περιόδου και για το λόγο αυτό «φλερτάρει» και με τους Σκλάβο και Παπανικολόπουλο κι ελπίδα των ιθυνόντων είναι να μπορέσουν ν’ αποσπάσουν τις θετικές απαντήσεις τους.