martzosΤην αρχή έκανε ο Κώστας Μαχαίρας και ακολούθησε ο Νίκος Κόκκαλης. Σήμερα ήταν η σειρά και του Πάρη Μάρτζου να ντυθεί στα μπλε, καθώς ο Εθνικός ανακοίνωσε την απόκτηση του 31χρονου σμολ φόργουορντ, που έπαιξε την προηγούμενη σεζόν στο Πευκοχώρι και έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του Μέγα Αλέξανδρου, του Ικάρου Καλλιθέας, του Πανελευσινιακού, του Πιερικού/Αρχέλαου, του ΟΦΗ και της Δόξας Λευκάδας.

«Ο τρόπος με τον οποίο με προσέγγισαν οι άνθρωποι του Εθνικού, ο επαγγελματισμός σε κάθε τους κίνηση, το πάθος που έχουν από τον πρώτο ως τον τελευταίο (όσους πρόλαβα να γνωρίσω), είναι στοιχεία που με κάνουν να νιώθω ασφαλής με την επιλογή μου. Το ίδιο θέλω να νιώθουν κι όσοι με πίστεψαν. Δεν θα τους απογοητεύσω» δήλωσε ο Πάρις Μάρτζος μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Το νέο απόκτημα του Εθνικού σχολίασε και ο προπονητής της ομάδας, ο Βαγγέλης Βλάχος: «Το κοινό στοιχείο που έχει ο Μάρτζος με τα περισσότερα -αν όχι όλα- παιδιά που επιλέξαμε φέτος, είναι πως έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα. Είναι σε πολύ ώριμη ηλικία, έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειαζόμαστε, ώστε να “δέσουμε” τον βασικό μας κορμό. Μετά και την απόκτηση του Μάρτζου, θέλω να ευχαριστήσω τον Κώστα Δεριζιώτη και τον Μάνο Παγώνη, για την προσπάθεια που καταβάλουν».

«Με την απόκτηση του Μάρτζου σχηματοποιείται κατά ένα μεγάλο μέρος το φετινό μας ρόστερ. Δεν τελειώσαμε εδώ, αλλά νομίζω ήδη πως ανταποκριθήκαμε και στις απαιτήσεις των φίλων του Εθνικού, αλλά και στην ιστορική μας ευθύνη απέναντι στον σύλλογο. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, για τις προσπάθειες που κατέβαλαν και να πω στους φιλάθλους μας ότι δουλεύουμε ασταμάτητα για την ομάδα που αγαπάμε και ονειρευόμαστε» τόνισε από τη μεριά του ο Κώστας Δεριζιώτης.