misiakosΟ Δημήτρης Μισιακός ανέλαβε επίσημα χρέη τεχνικού στην Ενωση Ιλίου, κάνοντας μάλιστα σήμερα το απόγευμα και την πρώτη προπόνηση με τη νέα ομάδα του, μετά την αιφνίδια -όσο και απρόσμενη- παραίτηση του Μάριου Δεσποτάκη μετά το τέλος του κυριακάτικου αγώνα με τον Χολαργό.

Ο 31χρονος προπονητής ήταν μέχρι τα μέσα της περσινής σεζόν στον πάγκο του Ιωνικού Νίκαιας και στο Ιλιον θα έχει την ευκαιρία να κοουτσάρει για πρώτη φορά στη Β’ Εθνική, επιστρέφοντας παράλληλα στα… πάτρια εδάφη, μιας και είναι γέννημα θρέμμα της Πετρούπολης (από τον τοπικό Αρη άρχισε την καριέρα του).

Η ανακοίνωση της Ενωσης Ιλίου:

«Ο Α.Ο. ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον coach Δεσποτάκη Μάριο.

Απο τη μεριά μας αποδεχόμεθα πλήρως τους προσωπικούς λόγους που εξέθεσε ο coach στην παραίτησή του και θέλουμε ειλικρινά να τον ευχαριστήσουμε για την περσινή συνεργασία μας, σε μία δύσκολη εποχή για εμάς.

Ο Μάριος έφερε σε πέρας με άψογο τρόπο την αποστολή που του ζητήθηκε πέρυσι, κάτι που μας άφησε απόλυτα ικανοποιημένους!

Λυπούμεθα που προσωπικοί λόγοι δεν επέτρεψαν τη συνέχιση της φετινής συνεργασίας, τον ευχαριστούμε για το στήσιμο της φετινής ομάδας και την προετοιμασία της και τέλος του ευχόμεθα ολόψυχα καλή συνέχεια!

Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου ευχαριστεί επίσης και τον asistant coach Δημήτρη Δανιήλ και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια !

Ανακοινώνουμε επίσης τη συνεργασία μας με τον νέο coach που θα οδηγήσει την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής , τον ΜΙΣΙΑΚΟ ΔΗΜΗΤΡΗ !

Ο coach ανήκει στην κατηγορία των ταλαντούχων προπονητών, ανδρώθηκε μπασκετικά στην περιοχή μας και ευελπιστούμε να αποτελέσει ένα ακόμα δυνατό όπλο για το σύλλογό μας !

Coach καλωσορίζοντάς σε σου ευχόμεθα υψηλούς στόχους και παραγωγικό έργο!

Το Δ.Σ. της Ένωσης Ιλιου».