Στα χέρια του Ερασιτέχνη ΓΣΒ η Νίκη Βόλου

Στα χέρια του ερασιτέχνη πέρασε η ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου, με τους διοικούντες να καλούν τους παραιτηθέντες να επιστρέψουν στα πόστα τους. Σε μία προσπάθεια για να εξομαλυνθεί η κατάσταση, ο ερασιτέχνης ΓΣΒ “Η Νίκη” είναι εκείνη που αναλαμβάνει τα ηνία, καλεί όλους να συμβάλλουν ώστε να επέλθει ηρεμία στο τμήμα μπάσκετ και συνάμα ευχαριστεί την κα Άννα Χατζηπλάτων για την “τόλμη” της ν’ αναλάβει την προεδρία του τμήματος μπάσκετ, παρότι αυτή η κίνηση δεν είχε αίσια έκβαση…

Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Μετά από τα τελευταία γεγονότα στο τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη», συγκλήθηκε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, με αποκλειστικό θέμα το συγκεκριμένο τμήμα.

Μετά από πολύωρη συζήτηση των μελών του συμβουλίου, αποφασίστηκε το τμήμα μπάσκετ να περάσει στην αγωνιστική και οικονομική διαχείριση της διοίκησης του Ερασιτέχνη. Ως εκ τούτου, θα συγκροτηθεί διευρυμένη Διοικούσα Επιτροπή από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και από οποιονδήποτε επιθυμεί να ενταχθεί με στόχο την ενίσχυση του τμήματος.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κ. Χατζηπλάτων Άννα για την τόλμη της, να δεχθεί να ηγηθεί μιας προσπάθειας που θα μπορούσε να αποτελέσει πρωτοπορία για το χώρο του ανδρικού μπάσκετ, ωστόσο δεν είχε θετική έκβαση.

Καλούμε όλους τους εν δυνάμει παραιτηθέντες (καθώς επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει) να επιστρέψουν στις θέσεις τους, προκειμένου να αποκατασταθεί η κανονικότητα στην ομάδα, ενόψει και του κομβικού και κρίσιμου παιχνιδιού που δίνει η ομάδα μας το Σάββατο με το Φίλιππο Βέροιας.

Αρχές της επόμενης βδομάδας θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με όλα τα εμπλεκόμενα μέλη για τη συγκρότηση της νέας Δ.Ε. Στα πλαίσια της ενότητας του τμήματος και του συλλόγου γενικότερα, καλούμε το κόσμο της ομάδας μας, να βρεθεί κοντά της και να την υποστηρίξει με τη φωνή του όπως ξέρει καλύτερα από κάθε άλλης ομάδας φίλαθλο στο προσεχές παιχνίδι».