“Βόμβα” έσκασε μετά το τέλος της αναμέτρησης της Ένωσης Αττάλου Καλύμνου με τη Δάφνη, με τη διοίκηση της ομάδας ν’ ανακοινώνει τη συνεργασία με τον Χρήστο Μυριούνη! Ο Έλληνας προπονητής αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας, με τον Γιώργο Μαύρο να συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον σύλλογο, αναλαμβάνοντας τις ακαδημίες.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης παρέστησαν ο πρόεδρος της Ε.Α.ΚΑ., Μανώλης Κοπανέζος, ο Γιώργος Μαύρος και ο νέος πια προπονητής, του συλλόγου, Χρήστος Μυριούνης, με τον απερχόμενο προπονητή να κάνει αναφορά στα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια και για την μεγάλη προσπάθεια που έχει κάνει ο σύλλογος τονίζοντας ότι ήταν επιθυμία του ίδιου να γίνει στην ομάδα ένα σοκ και να έρθει μια αλλαγή στην θέση του προπονητή ώστε να μπορέσει ο σύλλογος να παλέψει μέχρι το τέλος για την παραμονή στην κατηγορία. Ο Μαύρος ήταν εξάλλου εκείνος που παρουσίασε τον Μυριούνη, επισημαίνοντας το πόσο μεγάλο όνομα έχει στο ελληνικό μπάσκετ.

Από την πλευρά του ο Μυριούνης εξέφρασε τις θετικές εντυπώσεις που έχει αποκομίσει από το σωματείο, αλλά και το πόσο σπάνιο είναι ο προπονητής που αποχωρεί να υποδέχεται εκείνον που έρχεται!

Δείτε το video με την παρουσίαση του Χρήστου Μυριούνη από το giafkasports.gr

Πηγή φωτογραφίας: giafkasports.gr