Στεργιάκης: «Παίξαμε σαν οικογένεια»

Ενα μεγάλο «διπλό» πήρε η ΦΕΑ στο Ληξούρι παραμένοντας αήττητη στο πρωτάθλημα. Ο πρώτος σκόρερ των “κυανέρυθρων” στο παιχνίδι της Κυριακής, Αλέξανδρος Στεργιάκης και ένας εκ των παλαιότερων παικτών της ομάδας, μίλησε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου καi αποκάλυψε το μυστικό του “τρία στα τρία” που έχει φέρει την ομάδα του στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ένας αθλητής ήπιων τόνων, σωστός επαγγελματίας τόσο εντός, όσο κι εκτός παρκέ αποτελεί και σήμερα το “βαρύ πυροβολικό” της ΦΕΑ. 

«Παίξαμε σαν οικογένεια κι αυτό μπορεί να μην φαίνεται στα στατιστικά, αλλά αν δει κανείς τον αγώνα θα διαπιστώσει το πάθος που δείξαμε σαν ομάδα και το πόσο θέλαμε τη νίκη, πραγματικά είναι κάτι το μοναδικό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 24χρονος γκαρντ κατά την επιστροφή της αποστολής από το νησί του Ιονίου και πρόσθεσε αναφερόμενος στην διακοπή του πρωταθλήματος: «Σαφώς και είμαστε λυπημένοι που διακόπτετε το πρωτάθλημα, αλλά προέχει η υγεία όλων μας».
Κι όπως ο συμπαίκτης του ο Αλέξανδρος Μπάρδας μετά την εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Παπάγου, έτσι κι αυτός αφιέρωσε το “διπλό”, που αλλού; Στον προπονητή του, τον Αλέξη Καρατζά: «Τη νίκη την αφιερώνουμε στον… κοουτσάρα μας, τον Αλέξη Καρατζά που μας έχει “μαζέψει” εδώ στη ΦΕΑ και περνάμε καλά».