Στην Αγία Παρασκευή ο Καρβούνης

karvounisΠαίκτης της Αγίας Παρασκευής θα είναι την ερχόμενη σεζόν ο Παύλος Καρβούνης. Η ΚΑΠ ανακοίνωσε σήμερα επίσημα την προσθήκη του 40χρονου πόιντ γκαρντ, που παραμένει σε εξαιρετική φυσική κατάσταση και συνεχίζει να βάζει τα γυαλιά σε πολλούς νεαρότερους…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την απόκτηση του πολύπειρου πόιντ γκαρντ Παύλου Καρβούνη ο οποίος θα ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας μας την προσεχή σεζόν 2013-2014.

Ο Παύλος “κουβαλάει” αστείρευτη εμπειρία στις πλάτες του και γνωρίζει… σαν την παλάμη του τα κατατόπια της Α2, όπου έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών με τις φανέλες του Λαυρίου, του Αλίμου, του ΓΣ Λάρισας, του Πειραϊκού, των Αμπελοκήπων και του Πρωτέα Αθηνών. Επιπλέον, έχει περάσει με μεγάλη επιτυχία και από τον Χολαργό (όπου αγωνιζόταν μέχρι πέρσι), τον Παπάγου, τον Έσπερο, τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης, την Δάφνη, τον ΔΑΣΑΛ και την Ελευθερία Μοσχάτου απ’ όπου ξεκίνησε τη σπουδαία καριέρα του.

Πρόκειται για βραχύσωμο, ταχύτατο και ποιοτικότατο πόιντ γκαρντ εγνωσμένης αξίας, ο οποίος είναι άριστος χειριστής της μπάλας, εξαιρετικός οργανωτής και διαθέτει άκρως αξιόπιστο σουτ. Η Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής καλωσορίζει τον Παύλο Καρβούνη στην οικογένειά της και του εύχεται κάθε επιτυχία με τη “μελανόλευκη” φανέλα!».