Στην… αντεπίθεση ο Φιλαθλητικός

Δεν έμειναν αναπάντητες οι ανακοινώσεις των Τρικάλων, από τον Φιλαθλητικό, ο οποίος περνά στην… αντεπίθεση. Η ομάδα του Ζωγράφου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επιτίθεται στον Γιάννη Τζήμα, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο Φιλαθλητικός δεν θα ευχηθεί άνοδο, όπως υποκριτικά έκανε ο προπονητής της Θεσσαλικής ομάδας, γιατί δεν χωρά άλλα φέσια το ελληνικό μπάσκετ.

Αναλυτικά:

«ΑΙΔΩΣ TRIKALA BC.  Όλα όσα είπατε στις ανακοινώσεις σας ήταν ψέματα. Γιατί τόση Υποκρισία; Συνήθως δεν βγάζουμε ανακοινώσεις ούτε απασχολούμε τον τύπο και τα μέσα, αλλά κάποιοι αλαζόνες στα Τρίκαλα νομίζουν ότι επειδή μας σέρβιραν πικρό καφέ……., θα κάναμε το παγώνι….. Ως συνήθως το DVD από τα Τρίκαλα φτάνει αργά στην Αθήνα και εντός των επόμενων ωρών θα δοθεί απάντηση στο ερώτημα πως γίνεται μια απλή ήττα 10-12 πόντων να μετατραπεί σε 33, όταν υπάρχουν διαφορετικά διαιτητικά κριτήρια.

Η Διοίκηση των Τρικάλων  οφείλει να εξηγήσει στο φίλαθλο κοινό πως μεταφράζεται το “εν χορώ” επιφώνημα ΟΥΓΚ όταν έχουν την μπάλα στα χέρια τους συγκεκριμένοι αθλητές;

Η Διοίκηση των Τρικάλων προφανώς συμφωνεί με το σύνθημα “Π……..α Αθήνα τα Τρίκαλα προσκυνά”, ενώ οι διαιτητές, αλήθεια, γιατί δεν έκαναν συστάσεις να σταματήσει το άθλιο αυτό σύνθημα;

Σίγουρα προσπαθείτε να αποπροσανατολίσετε τους παίκτες σας και τον κόσμο από τα πραγματικά προβλήματα και να βγάλετε  τη χρονιά.

Σίγουρα όταν ο γνωστός προπονητοπαράγοντας έχει λάβει 35.000 ευρώ, σύμφωνα με τους θαμώνες του πεζόδρομου της Ασκληπιού, ενώ η ομάδα είναι απλήρωτη, δεν δικαιολογείται να μιλάει για αγάπη στο άθλημα και να πουλά Τρικαλοφροσύνη, αλλά προσπαθεί να γεμίσει κι άλλο την τσέπη του.

Αλήθεια, γιατί ο αυτοαποκαλούμενος “Βασιλακόπουλος” της Θεσσαλίας, σύμφωνα με τους συντοπίτες σας δεν έχει καταφέρει ακόμα να εξηγήσει που πήγαν τα λεφτά της 1ης δόσης από χορηγία και παραμένουν οι αθλητές απλήρωτοι; Άραγε ο τελευταίος έντιμος παράγοντας των Τρικάλων έχει υπογράψει αυτές τις ανακοινώσεις;  Μάλλον αγνοεί ότι κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά…….

Εμείς, κύριοι, δεν έχουμε καμία αντιπαράθεση με τον κόσμο των Τρικάλων, την αντιπαράθεση προσπαθείτε να την δημιουργήσετε εσείς. Το σίγουρο είναι ότι σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση και η κατάληξη όλων των προέδρων (Τρίκαλα, ΑΕΛ, Ολυμπία) της προσπάθειας των οποίων ηγείται ο προπονητοπαράγοντας με το “αλάνθαστο” πρόγραμμα, ήταν η ίδια………

Εμείς δεν θα ευχηθούμε να ανέβουν τα Τρίκαλα BC στην Α1 όπως υποκριτικά δήλωσε για τον Φιλαθλητικό ο Μάρθακλάψας της Θεσσαλίας, όχι γιατί δεν αξίζει ο Τρικαλινός λαός να έχει ομάδα στην Α1, αλλά επειδή δεν αντέχει άλλα ΦΕΣΙΑ το Ελληνικό Μπάσκετ».