Από το Μεσολόγγι στην Αχαγιά! Αυτό το δρομολόγιο θα ακολουθήσει ο Ανδρέας Βουρνάς, ο οποίος συμφώνησε με το σύλλογο της Αχαΐας. Τη χρονιά που πέρασε ο 28χρονος γκαρντ βοήθησε τον Χαρίλαο Τρικούπη να ανέβει στην Α2, όντας ο έκτος σκόρερ της ομάδας με 189 πόντους σε 28 αγώνες (6,7μ.ό.). Η Αχαγιά ’82 έχει ήδη ανακοινώσει την απόκτηση του Δημήτρη Λυμπέρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Α.Ο. Αχαγιά ’82 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με τον Πατρινό γκάρντ Ανδρέα Βουρνά. Η προσθήκη του Ανδρέα Βουρνά θα δώσει αξιόπιστες λύσεις σε άμυνα και επίθεση διότι πρόκειται για ένα πολύ δυνατό γκάρντ σε άμυνα αλλά και σε ντράιβ επιθέσεις. Καλύπτει τις θέσεις (1) και (2).

Who is who

O Πατρινός γκάρντ με ύψος 1.90cm γεννήθηκε στις 10/1/1990. Ξεκίνησε την καριέρα του απο τα Εφηβικά του Εσπέρου Α.Ο.ΠΑ. ενώ μετά ακολούθησαν οι Παναχαική Γ.Ε. Α1 Ε.Σ.Κ.Α.Η., Δόξα Λευκάδας Γ’ Εθνική-Α2, Έσπερος Α.Ο.ΠΑ. Γ’ Εθνική, Κεραυνός Αιγίου Γ’ Εθνική ενώ την σεζόν που μας πέρασε κέρδισε την άνοδο στην Α2 με την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη.

Ανδρέα καλώς ήρθες».