Στην Α1 ΕΣΚΑΘ οι έφηβοι της Νίκης

Δεύτερη συνεχόμενη άνοδος για τη θυγατρική ομάδα του Γ.Σ.Β ¨ Η ΝΙΚΗ ¨ των νέων αθλητών Νίκης που την επόμενη χρονιά θα αγωνίζονται στην Α1 ΕΣΚΑΘ .

Μεγάλη επιτυχία των μικρών αθλητών που κατά κύριο λόγο αποτελούν το παιδικό και εφηβικό τμήμα του συλλόγου ενώ συγχρόνως αγωνίζονται και στο ανδρικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ .

Παρά τις όποιες ανησυχίες και ενστάσεις για το πώς δεκατετράχρονοι και δεκαπεντάχρονοι καλαθοσφαιριστές θα μπορούσαν να είναι ανταγωνιστικοί σε ένα πρωτάθλημα ανδρών , οι μικροί αθλητές του συλλόγου απέδειξαν ότι η στοχευμένη  καθημερινή δουλειά είναι το παν και έτσι κέρδισαν δυο κατηγορίες σε δυο χρόνια και την περίοδο 2012-2013 θα παίξουν στο μεγάλο πρώτα της Θεσσαλίας με αντιπάλους , ομάδες ιστορικές όπως η  Ολύμπια , Ολυμπιακός Βόλου , η Ανάληψη , η ΕΑΛ, η ΑΕΛ κτλ . Ένα μεγάλο μπράβο στους μικρούς καλαθοσφαιριστές που αποτελούν το αύριο του συλλόγου .

Το ροστερ της ομάδας αποτελείται :

Ανδρεόγλου    Άκης                 1996
Καραγεωργόπουλος  Κων.      1996
Κασαπλέρης      Παν.                1996
Σουλιώτης          Αλ.                 1995
Ξύδης                 Χρ .                1995
Βασδέκης           Απ                  1995
Κουρατίδης        Αν.                1995
Γκίκας                Κων.             1994
Τσακλάγκανος   Γεωρ.             1993
Θεοδώρου         Απ.                  1991
Καραμανλής      Σάββας           1991
Βλάχος               Νικ.                1975 (αρχηγός)

Προπονητής της ομάδας ήταν από τη δημιουργία της και για δυο χρόνια ο Ξενοφών Μαυρομιχάλης ενώ τη φετινή χρονιά ο προπονητής της ανδρικής ομάδας του συλλόγου ο Γιώργος Ζαφειρούδης, τους οποίους ο σύλλογος ευχαριστεί για την καταλυτική τους συμμετοχή στην εξέλιξη των μικρών καλαθοσφαιριστών και τον συγχαίρει για τις συνεχείς ανόδους της ομάδας μας .