Στην Α2 το Αργος, στη Β’ η Βέροια!

Εδώ και λίγες ώρες, είναι πλέον οριστικό. Δύο σκάρτες εβδομάδες πριν από την έναρξη των εθνικών πρωταθλημάτων, η ΑΕΚ Αργους πήρε την έγκριση να συμμετάσχει στην Α2 και ακολούθως, ο Φίλιππος Βέροιας πήρε τη θέση της στη Β’ Εθνική!

Η ομάδα του Αργους ανέβηκε οριστικά στην Α2 μετά τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και το μόνο που απομένει πια, είναι να περάσει ένα 24ωρο ώστε να προστεθεί στα μητρώα της κατηγορίας και αντικαταστήσει τα Τρίκαλα, τα οποία δήλωσαν αδυναμία. Κάτι αντίστοιχο θα γίνει και στην περίπτωση του Φίλιππου Βέροιας, ο οποίος θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Β’ Εθνική, αντί της ΑΕΚ Αργους.

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι η Ομοσπονδία δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει στην περίπτωση της Ολύμπιας Λάρισας, η οποία δεν πρόκειται να συμμετάσχει στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, το επικρατών σενάριο θα είναι η φετινή Β’ Εθνική να διεξαχθεί με 15 ομάδες.

Τέλος, για τυπικούς λόγους δεν πήραν πιστοποιητικό χθες ο Κόροιβος Αμαλιάδας και η Ολυμπιάδα Πάτρας, κάτι που θα γίνει –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- την Παρασκευή.