Στην Β’ εθνική το Περιστέρι…

Στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής θ’ αγωνίζεται το Περιστέρι την περίοδο 2013-14, όπως αποφασίστηκε στην έκτακτη γενική συνέλευση του ερασιτέχνη… Μία απόφαση που λίγο-πολύ φαινόταν να έχει ληφθεί εδώ και καιρό κι απλώς έμενε και το τυπικό σκέλος της. Κάτι που έγινε με μία λιτή, 30 λέξεων ανακοίνωση που αναφέρει:
«Στην έκτακτη Γενική Συνέλευση του ερασιτέχνη ΓΣΠεριστερίου, που πραγματοποιήθηκε την 26 Ιουνίου 2013 αποφασίστηκε η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου να αγωνιστεί την περίοδο 2013-14 στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής κατηγορίας».

Βέβαια όπως προαναφέραμε λίγο-πολύ φαινόταν ότι προς εκεί οδηγούνταν η κατάσταση κι η πρόσφατη επιστολή του Περιστερίου προς την ΕΟΚ με την οποία γνωστοποιούσαν την αδυναμία συμμετοχής στην Α2 (ανοίγοντας τον δρόμο για τον Ηρακλή), καταδείκνυε ότι τα προβλήματα για τον ιστορικό σύλλογο ήταν μεγάλα.

Πλέον φάνηκε ότι όσοι νοιάζονται για το Περιστέρι, έβαλαν κάτω τα… κουκιά, τα μέτρησαν κι είδαν ότι η συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής μπορεί να δώσει στην ομάδα την ώθηση που χρειάζεται. Βέβαια κι αυτή η συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής σημαίνει ότι απαιτείται να βάλουν κάποιοι το χέρι στην τσέπη για να μπορέσει να σταθεί αξιοπρεπώς ο ιστορικός σύλλογος στην κατηγορία, αλλά είναι ακόμη αρκετά πρόωρο για ανάλυση της συγκεκριμένης κατάστασης…