Στην εθνική ο Μπουρούσης, κλήση και σε Μπράμος…

Ο Γιάννης Μπουρούσης είχε ανοίξει και πάλι την… πόρτα της εθνικής ομάδας και το μόνο που έμενε ήταν να του πουν απ’ την ΕΟΚ να την περάσει! Κι αυτό έγινε σήμερα, αρχικά με την πρωινή ανακοίνωση της ομοσπονδίας που ανέφερε ότι ο παίκτης μετά το αντιντόπινγκ κοντρόλ που έκανε είναι καθαρός και επισημοποιήθηκε λίγες ώρες αργότερα, με τον Ηλία Ζούρο να τον συμπεριλαμβάνει στους 16 που θα βρεθούν την Δευτέρα στην πρώτη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας.
Εκτός, πάντως, απ’ την περίπτωση του Μπουρούση κι η κλήση του Μάικ Μπράμος ήταν κάτι που συζητιόταν αρκετά και έγινε πράξη. Ο πρώην άσος του Περιστερίου και νυν της Γκραν Κανάρια είναι μεταξύ των “εκλεκτών” του Έλληνα ομοσπονδιακού, ο οποίος έχει προσθέσει στην 16άδα και τους Κώστα Σλούκα και Βαγγέλη Μάντζαρη.
Αναλυτικά οι αθλητές που κλήθηκαν είναι οι εξής:
Σπανούλης Βασίλης, Καλάθης Νίκος, Ζήσης Νίκος, Σλούκας Κώστας, Μάντζαρης Βαγγέλης, Βασιλειάδης Κώστας, Μπράμος Μάικ, Περπέρογλου Στράτος, Παπανικολάου Κώστας, Μαυροκεφαλίδης Λουκάς, Φώτσης Αντώνης, Κουφός Κώστας, Σχορτσιανίτης Σοφοκλής, Καϊμακόγλου Κώστας, Βουγιούκας Ιαν, Μπουρούσης Γιάννης.