Στην ΚΑΠ ο Αρχος

Στην απόκτηση του Στέφανου Αρχου προχώρησε η Αγία Παρασκευή, με τον σύλλογο να ανακοινώνει τον 21άχρονο γκαρντ και επίσημα.

Αναλυτικά:

«Η Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής ανακοινώνει με χαρά την επιστροφή του Στέφανου Άρχου στην οικογένειά της εν όψει της σεζόν 2013-2014!

Ο 21χρονος ταλαντούχος πόιντ γκαρντ έπειτα από δύο χρόνια μακριά από τα… γνώριμα για εκείνον λημέρια του Κοντόπευκου επιστρέφει στην ομάδα μας -στην οποία ανδρώθηκε μπασκετικά- προκειμένου να ενισχύσει τις προσπάθειές της στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2. Μάλιστα, θα καλύπτει μία απ’ τις θέσεις των Under 22, ενώ θα αγωνίζεται παράλληλα και με την ομάδα των Νέων της ΚΑΠ, στο νεοσύστατο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ/ΕΟΚ.

Ο Στέφανος ξεκίνησε το μπάσκετ από τις Ακαδημίες της ΚΑΠ όπου και αγωνίστηκε μέχρι το 2011, όταν και πήρε μεταγραφή για τον ΑΟ Ζωγράφου πραγματοποιώντας θετικότατες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ. Η παρουσία του με τη φανέλα του Ζωγράφου δεν πέρασε απαρατήρητη, με τον Χολαργό να κινείται εν τέλει πιο γρήγορα και να τον αποκτά. Έτσι, τη σεζόν 2012-2013 αγωνίστηκε στην Β’ Εθνική με τα χρώματα του ΚΟ Χολαργού.

Η διοίκηση της ΚΑΠ καλωσορίζει τον Στέφανο Άρχο στην οικογένειά της και του εύχεται κάθε επιτυχία με τη μελανόλευκη φανέλα!

Ο Στέφανος Άρχος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στην ομάδα μας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΑΠ (www.kap-bc.gr): “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα όπου ξεκίνησα το μπάσκετ και αγωνιζόμουν από μικρό παιδί. Εδώ ανδρώθηκα μπασκετικά και γι’ αυτό η μεταγραφή-επιστροφή μου στην ΚΑΠ έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα. Φέτος, μου δίνεται μία τεράστια ευκαιρία να αγωνιστώ σε μία τόσο υψηλή κατηγορία όπως η Α2 και είμαι έτοιμος να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να την εκμεταλλευτώ. Συν τοις άλλοις, η χρονιά θεωρώ ότι θα είναι ακόμη πιο δημιουργική -και για εμένα αλλά και γενικότερα- αφού θα υπάρχει και το πρωτάθλημα των Under 22. Το ήθελα πολύ να επιστρέψω στην ΚΑΠ, αφού είναι η ομάδα της καρδιάς μου. Ευελπιστώ να δικαιώσω τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα και εύχομαι ολόψυχα να έχουμε μία ακόμη σπουδαία χρονιά διατηρώντας ψηλά την ΚΑΠ!”».