Στην ΚΑΠ ο Ματζιώρης

Την τρίτη της μεταγραφή ανακοίνωσε η Αγία Παρασκευή καθώς απέκτησε τον Νίκο Ματζιώρη.

Αναλυτικά:

«Η Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την απόκτηση του Νίκου Ματζιώρη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους και θα ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας μας την προσεχή αγωνιστική περίοδο 2013-2014.

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Α1 με τα χρώματα του Πανελευσινιακού. Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους -εδώ και χρόνια- πάουερ φόργουορντ της Α2, ενώ παράλληλα καλύπτει με χαρακτηριστική άνεση τη θέση του σμολ φόργουορντ αλλά του σέντερ υπό προϋποθέσεις. Αναμφίβολα, αποτελεί ένα “πολυεργαλείο” που κάθε προπονητής θα ήθελε στο ρόστερ του και διακρίνεται για το δυναμικό τρόπο παιχνιδιού του, τις εξαιρετικές αμυντικές του ικανότητες, την έφεση στα ριμπάουντ, όπως και τις επιθετικές του αρετές τόσο από κοντινή όσο και από μακρινή απόσταση.

Ο 30χρονος φόργουορντ (ύψους 2,00μ.) μεταγράφηκε στον Πανελευσινιακό το 2011 και αποτέλεσε έναν απ’ τους κομβικότερους παίκτες (περίπου 30 λεπτά μ.ο. συμμετοχής ανά παιχνίδι) στην άνοδο των Ελευσίνιων στην Α1, ενώ και στην πρώτη τη τάξει κατηγορία έδωσε λύσεις βοηθώντας την πρώην ομάδα του στην παραμονή. Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Πανερυθραϊκός, στον οποίο αγωνίστηκε για δύο χρόνια (2009-2011), όπου πανηγύρισε την άνοδο στην Α2 συμβάλλοντας τα μέγιστα (15 πόντους μ.ο.), ενώ και τη δεύτερη σεζόν ήταν καθοριστικός στην πορεία της Ερυθραίας. Επίσης, έχει αγωνιστεί σε Παγκράτι (2008-2009, Α2), Δούκα (2007-2008, Β’ Εθνική – άνοδος), Ολυμπιακό Βόλου (2006-2007, Β’ Εθνική) και ΔΑΣΑΛ από το 2001 μέχρι το 2006 (δύο σεζόν στην Α2 και τρεις στην Β’ Εθνική).

Η διοίκηση της ΚΑΠ καλωσορίζει τον Νίκο Ματζιώρη στην οικογένειά της και του εύχεται κάθε επιτυχία με τη μελανόλευκη φανέλα!

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Νίκος Ματζιώρης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις -ως παίκτης πλέον της ΚΑΠ- στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας: “Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα φοράω από ‘δω και στο εξής τη φανέλα της ΚΑΠ. Χρόνια τώρα γνωρίζω καλά ότι πρόκειται για υγιή ομάδα, ενώ από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποι της ΚΑΠ μου έδειξαν πόσο με θέλουν με τον τρόπο που με προσέγγισαν. Έτσι, η απόφαση για το πού θα συνεχίσω την καριέρα μου δεν ήταν και πολύ δύσκολη… Ήρθα στην ΚΑΠ για να συμβάλλω τα μέγιστα στην υλοποίηση των στόχων που θα θέσουμε και είμαι έτοιμος να δώσω το 200% του εαυτού μου όπως σε κάθε ομάδα που αγωνίστηκα μέχρι σήμερα! Εύχομαι τη νέα σεζόν να έχουμε πάνω απ’ όλα υγεία και να χαιρόμαστε αυτό που κάνουμε, ειδικά τις δύσκολες εποχές που βιώνουμε”».