Στην οικογένεια του Πανελευσινιακού ακόμα ένας χορηγός

Η πορεία του Πανελευσινιακού δεν περνά απαρατήρητη από κανέναν, ενώ η δυναμική του συλλόγου μέρα με τη μέρα αυξάνεται. Αλλος ένας χορηγός ήρθε να προστεθεί στην οικογένεια της ομάδας, ο λόγος για τον εταιρεία Π. Ζαφείρη, η οποία ειδικεύεται σε τεχνικές εφαρμογές για παραδοσιακά πέτρινα σπίτια

Αναλυτικά:

«Δεν τυχαίο λοιπόν ότι όλες οι εταιρείες της περιοχής σπεύδουν να στηρίξουν τον Πανελευσινιακό και στις χορηγίες η μία διαδέχεται την άλλη! Νέος χορηγός της ομάδας η εξειδικευμένη τεχνική εταιρεία Υιοί Π. ΖΑΦΕΙΡΗ, η οποία έρχεται να στηρίξει οικονομικά και να δώσει μία θετική αύρα στην ομάδα. Καθόλου τυχαίο αφού ειδικεύεται σε τεχνικές εφαρμογές για παραδοσιακά πέτρινα σπίτια, μονώσεις και το κυριότερο από όλα αποκαταστάσεις που εφαρμογή έχουν ως κατά το πλείστον σε εκκλησίες! Αφού λοιπόν έχει τη χάρη του Θεού τότε δεν μπορεί παρά να δώσει μία θετική ενέργεια στον Πανελευσινιακό για τη συνέχεια!

Ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας και οι παίκτες έχουν πάρει το παιχνίδι πάνω τους. Η διοίκηση και το προπονητικό team δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην υγεία των παικτών ώστε οι τραυματισμοί να μην αποτελέσουν τροχοπέδη στην ομάδα.

Για το επόμενο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τους Ίκαρους Σερρών υπάρχει μία συγκρατημένη αισιοδοξία. Παράλληλα αρκετοί Ελευσίνιοι, ακόμα και εκτός Ελλάδας, έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον να μεταβούν στις Σέρρες για να στηρίξουν την ομάδα.

Η διοίκηση του Πανελευσινιακού ετοιμάζει ενόψει των εορτών οικονομική εκστρατεία – κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους του Πανελευσινιακού να στηρίξουν την ομάδα και τις Ακαδημίες. Είναι σίγουρο ότι ο κόσμος θα επιβραβεύσει το σπουδαίο έργο της διοίκησης και θα δώσει από το υστέρημα του ένα συμβολικό δώρο στην ομάδα!».