Στην Παγκρήτια Αδελφότητα Μελβούρνης η Εθνική Ανδρών Β’

Την Παγκρήτια Αδελφότητα της Μελβούρνης επισκέφτηκαν τα μέλη της Εθνικής Ανδρών Β’ στο πλαίσιο της παραμονής τους στην Αυστραλία. Ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής Κώστας Νικάκης μίλησε για την ελληνική ομογένεια τονίζοντας ότι «είστε περισσότερο Έλληνες από πολλούς συμπατριώτες μας που μένουν εντός των συνόρων» και εν συνεχεία έγιναν οι καθιερωμένες ανταλλαγές αναμνηστικών.

Η ΕΟΚ παρέδωσε στον πρόεδρο της Αδελφότητας μια φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών, ενώ τα μέλη της Αδελφότητας τιμητική πλακέτα, τοπικά παραδοσιακά όργανα, καθώς και αναμνηστικά σε όλα τα μέλη της αποστολής. Η εκδήλωση έκλεισε με παραδοσιακούς χορούς της Κρήτης.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα δώσει αύριο το μεσημέρι (12:00) τον τελευταίο του φιλικό αγώνα με την Αυστραλία. Παρόντες σε αυτόν θα είναι και οι Βεργίνης, Παπαντωνίου, Κατσίβελης, ενώ αντίθετα θα απουσιάσει ο Ευθύμης Τσακαλέρης, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το διάστρεμμα που υπέστη στον δεύτερο αγώνα με την Αυστραλία.