Στην 3η θέση ο Εσπερος Α.Ο.Π.Α.

Δύο νίκες και μία ήττα ήταν ο απολογισμός του Εσπερου Α.Ο.Π.Α. στους αγώνες κατάταξης των δευτεραθλητών της Γ’ Εθνικής, που διεξήχθησαν το περασμένο τριήμερο στην Λιβαδειά.

Η Πατρινή ομάδα ξεκίνησε με το …αριστερό, αφού ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα από το Κολλέγιο Ανατόλια με 83-81, όμως στη συνέχεια πήρε δύο ροζ φύλλα επί του Αμπελώνα με 66-65 και του Ηρακλείου με 63-62, χωρίς να ωστόσο να αρκούν, διότι δεν είχε καλύτερα διαφορά πόντων. Ετσι, τερμάτισε στην 3η θέση της σχετικής κατάταξης, όμως ανεξάρτητα από την τελική έκβαση η χρονιά κρίνεται επιτυχημένη για τον Εσπερο Α.Ο.Π.Α.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της ομάδας Μάκης Γιατράς, σε δηλώσεις του τόνισε: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος απ’ όλα τα παιδιά. Η πρώτη θέση στο τουρνουά χάθηκε από μια λεπτομέρεια και ένα τυχερό τρίποντο από τον σέντερ της αντίπαλης ομάδας. Η χρονιά για εμάς ήταν επιτυχημένη και πλέον κοιτάζουμε μπροστά. Θα ήθελα εκ μέρους όλης της ομάδας να ευχαριστήσω τον Κώστα Πετρόπουλο, που αποδέχτηκε την πρόταση, ήλθε στην Λειβαδιά και ήταν τιμή μας που κάθισε στον πάγκο. Η βοήθεια του ήταν πολύ μεγάλη, κυρίως στον τομέα της ψυχολογίας».