Στηρίζει παίκτες και προπονητές ο Εργοτέλης

Την εντός έδρας ήττα από τον Παπάγο, γνώρισε ο Εργοτέλης και η διοίκηση μέσω ανακοίνωση της εξέφρασε την στήριξη της σε παίκτες και προπονητές, δίνοντας τους συγχαρητήρια.

Η ανακοίνωση:

«Ο πρόεδρος και τα μέλη της επιτροπής καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ. «Εργοτέλης» εκφράζουμε τα θερμά μας ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ για την προσπάθεια που κατέβαλλαν στο χθεσινό παιχνίδι της Κυριακής 12 Μαρτίου 2017 απέναντι στη ομάδα του Παπάγου.

Η μαχητικότητα που έδειξαν παίκτες και προπονητές, είναι αυτή που αντικατοπτρίζει πλήρως της φιλοσοφία του Γ.Σ. «Εργοτέλης» και υπερβαίνει πάντα τις προσωπικές τους ανάγκες και φιλοδοξίες. Μόνο να διδαχτούμε έχουμε από αυτά τα παιδιά. Μένει να το εφαρμόσουμε.

Θέλουμε να εκφράσουμε τις ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ μας στον ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ του Ηρακλείου που μας τίμησε με την παρουσία του και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας. Πιστεύουμε, ότι ο κόσμος αυτός μπορεί να καταδείξει ακόμα περισσότερη δυναμική και ακόμα περισσότερη ικανότητα επιβράβευσης τέτοιων παραδειγμάτων μαχητικότητας όπως αυτό της ομάδας μας που, σχεδόν σε κάθε παιχνίδι, κάνει κατάθεση ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ψυχής με αντάλλαγμα τα μέγιστα που μπορεί η διοίκηση να δώσει, τα οποία είναι πολύ λίγα συγκριτικά με την προσφορά των παιδιών αυτών.

Επίσης, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στα Ηρακλειώτικα μέσα ενημέρωσης για την κοινοποίηση του καλέσματος μας στον φίλαθλο κόσμο της πόλης μας για το συγκεκριμένο αγώνα.

Τέλος, θέλουμε ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα, τους φιλάθλους – μέλη των συνδέσμων μας που, αν και λίγοι, έδωσαν παλμό και ψυχή στη στήριξη της ομάδας. Αν αυτοί οι ολίγοι, που ίσως χαρακτηρίζονται από κάποιους «γραφικοί», μπορούν να κάνουν τη αυτή τη διαφορά, φανταστείτε τι μπορούμε να κάνουμε οι πολλοί…».