Στηρίζει τη «ΦΛΟΓΑ» και η ΑΕΚ…

Τη συμμετοχή της στη διοργάνωση «Τρίποντο Χαράς» γνωστοποίησε η διοικούσα επιτροπή της ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» με τη συμμετοχή τους σ’ αυτή την εκδήλωση έχουν ως στόχο να σταθούν αρωγοί της προσπάθειας που γίνεται προκειμένου να στηριχθεί ο σύλλογος «ΦΛΟΓΑ» (σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια).

Έτσι την Κυριακή 12 Μαΐου στις 5 το απόγευμα η ΑΕΚ θ’ αντιμετωπίσει στο κλειστό του Κοντόπευκου την ομάδα της Αγ. Παρασκευής (ΚΑΠ), σ’ ένα ματς που το εισιτήριο μπορεί να τιμάται στα 5 ευρώ, αλλά η αξία του στην ουσία είναι πολύ μεγαλύτερη καθώς τα έσοδα θα πάνε στη «ΦΛΟΓΑ». Η διοικούσα επιτροπή της Ένωσης, μάλιστα καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια και να βάλουν κι εκείνοι το δικό τους… «Τρίποντο Χαράς» γεμίζοντας απ’ άκρη σε άκρη το κλειστό του Κοντόπευκου…

Παράλληλα η διοικούσα επιτροπή εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς την ομάδα Aries Triakala BC για την βοήθεια που προσέφεραν στους «κιτρινόμαυρους» στο πλαίσιο της παραμονής του στα Τρίκαλα για το ματς των μπαράζ, καθώς και την αστυνομική διεύθυνση Τρικάλων, αλλά και το club της Original στην πόλη…
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
«Η Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος Μπάσκετ της ΑΕΚ θα ήθελε να ευχαριστήσει την ομάδα ARIES TRIKALA B.C.  και τον γενικό αρχηγό κ.Κώστα Σκρέτα καθώς και τους υπεύθυνους του Κατσιμήδειου Κλειστού Γυμναστηρίου Τρικάλων για την παραχώρηση των ωρών προπόνησης για τις ανάγκες της ομάδας μας.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων που μερίμνησε για την ασφάλεια της αποστολής της ομάδας μας καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Χρήστο Μιχαλάκη που συνετέλεσε στην ομαλή τέλεση του αγώνα.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά από το κλαμπ της ORIGINAL ΤΡΙΚΑΛΩΝ για την υποδοχή που επεφύλαξαν στην ομάδα, για τη βοήθεια που παρείχαν στην αποστολή και κυρίως για τη συγκινητική στήριξή τους. Επίσης, αξίζουν συγχαρητήρια και σε όλους εκείνους τους οπαδούς της ΑΕΚ που έφτασαν στα Τρίκαλα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, δεν κατάφεραν να μπουν στο γήπεδο αλλά βοήθησαν την ομάδα με κάθε τρόπο.».