«Στηρίζουμε το αύριο του ελληνικού μπάσκετ»

Συγχαρητήρια στην Εθνική Παίδων για το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο Ευρωμπάσκετ του Κιέβου έδωσε η ΕΣΚΑΝΑ, μέσω ανακοίνωσης της. Ειδική μνεία κάνει βέβαια για τους Παπαγιάννη, Μιχαλούτσο, Πεφάνη και Μανουσέλη, οι οποίοι έχουν άμεση σχέση με την ΕΣΚΑΝΑ…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το χάλκινο μετάλλιο της Εθνικής παίδων στο Κίεβο πέρα από μια σπουδαία επιτυχία του ελληνικού μπάσκετ αντικατοπτρίζεται και στην Ένωσή μας. Τέσσερα δικά της παιδιά ήταν μέλη της αποστολής και συνεισέφεραν τα μέγιστα για το μετάλλιο μετά από 14 ολόκληρα χρόνια. Ο λόγος πρώτιστα για τον Μάνο Μανουσέλη προπονητή της ομάδας και τεχνικό της ανδρικής ομάδας του Πρωτέα Βούλας!

Εν συνεχεία στους αθλητές Γιάννη Παπαγιάννη που ξεκίνησε από την ΝΕ Μεγαρίδος και συνέχισε σε Ολυμπιακό και Περιστέρι (επελέγη μάλιστα στην κορυφαία πεντάδα του Πανευρωπαϊκού), Γιάννη Μιχαλούτσο που ξεκίνησε από τον ΓΑΣ Ελευσίς πριν πάει στον Παναθηναϊκό και την Μπρεογκάν της Ισπανίας (θερμά συγχαρητήρια και στον πρώτο του προπονητή Νίκο Μαυρογιάννη) και τον Αντώνη Πεφάνη του Πρωτέα Βούλας.

H ΕΣΚΑΝΑ πάντα έδινε μεγάλο βάρος στο αναπτυξιακό της κομμάτι και η δουλειά ετών δείχνει να αποδίδει. Μην το ξεχνάμε σε αυτά τα μικρά παιδιά στηρίζουμε το αύριο του ελληνικού μπάσκετ».