Στηρίζουν ΟΦΗ στο Ηράκλειο

Οχι στις συγχωνεύσεις, ναι στη στήριξη του ΟΦΗ… Αυτή ήταν η γενική ιδέα της συνέλευσης στα γραφεία της ΕΚΑΣΚ που έγινε το βράδυ της Δευτέρας μεταξύ όλων των ομάδων του Ηρακλείου. Ο ΟΦΗ απέσπασε την δέσμευση παραγόντων του αθλήματος, όπως οι κ. Τούλης, Χαρωνίτης και Περυσινάκης για έμπρακτη στήριξη της παρουσίας της ομάδας στην Α2 και γι’ αυτό το λόγο προγραμματίστηκε δεύτερη συνάντηση για την επόμενη Δευτέρα (16/7), στην οποία οι παράγοντες που θέλουν να στηρίξουν ενεργά τον ΟΦΗ, θα συζητήσουν πιο διεξοδικά τις λεπτομέρειες της συνεργασίας.

«Πρέπει όλοι να συμπαρασταθούμε στον ΟΦΗ γιατί είναι η βιτρίνα του τοπικού μπάσκετ. Καλώ τους παράγοντες να συνδράμουν και προσωπικά εγώ θα προσφέρω τη βοήθεια που θα μου ζητηθεί» είπε ο Νίκος Τούλης. «Είναι θετική αυτή η συγκέντρωση. Πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα που μας ζητά βοήθεια, χωρίς να έχουμε κόμπλεξ» τόνισε από τη μεριά του ο Γιάννης Χαρωνίτης, ενώ ο Μανόλης Σφακιανάκης, εκπροσωπώντας τον ΟΦΗ, υπογράμμισε πως «δεν βάζουμε όρους για ονόματα ή οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις. Δε θέλουμε να διαλύσουμε ομάδες μέσω συγχωνεύσεων. Το ζητούμενο είναι να στελεχωθεί μια διοικητική ομάδα που θα μπορέσει να προχωρήσει το πλάνο μιας ανταγωνιστικής ομάδας για την Α2».

Από εκεί και πέρα, το Ηράκλειο και ο Εργοτέλης αρνήθηκαν διά των εκπροσώπων τους οποιαδήποτε συζήτηση για συνένωση δυνάμεων, με τον Παντελή Ρυακιωτάκη να λέει ουσιαστικά ότι το Ηράκλειο θα κατέβει στο τοπικό πρωτάθλημα και τον Βαγγέλη Γιαννουλάκη να τονίζει ότι ο Εργοτέλης θα αγωνιστεί εκτός απροόπτου στη Γ’ Εθνική.

Πηγή: cretesports.gr