kap-logoΣτη Β΄εθνική θα αγωνιστεί τελικά η Αγία Παρασκευή καθώς το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε την ΚΑΠ στην προσφυγή που είχε καταθέσει o πρόεδρος του συλλόγου κ. Οικονόμου.

Αναλυτικά:

«Ημέρα γιορτής και δικαίωσης για την Καλαθοσφαίριση της Αγίας Παρασκευης, τη Διοίκηση και τους οπαδούς της. Με απόφαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών (Α.Σ.Ε.Α.Δ.) η ανδρική μας ομάδα θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμπαραστάθηκαν στο δίκαιο αγώνα μας και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο που απέστειλε προσωπικές επιστολές στην Αθλητική Ηγεσία και τον Πρόεδρο της Ε.Ο.Κ. κ. Βασιλακόπουλο.

Επίσης, ευχαριστούμε την διοίκηση του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής που αναγνώρισε και βοήθησε το έργο μας καθόλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, τους προπονητές της περιόδου Περικλή Ταυρόπουλο, Φώτη Καρακώστα και Γιώργο Ζάχο και τους αθλητές που έδωσαν πλην ελαχίστων εξαιρέσεων τον καλύτερο εαυτό τους.

Ακόμη θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε θερμά τον δικηγόρο Αντώνη Αντωνίου που κάτω από ασφυκτικά χρονικά περιθώρια και αντίξοες συνθήκες έφερε εις πέρας ένα δύσκολο δικαστικό αγώνα. Επίσης, από καρδιάς ευχαριστούμε τους δεκάδες Προέδρους και τους παράγοντες σωματείων που μας συμπαραστάθηκαν με τηλεφωνήματά τους στο δίκαιο αγώνα μας όλο αυτό το διάστημα. Είναι προφανές ότι η υπόθεση είχε κερδηθεί στην συνείδηση όλης της αθλητικής μπασκετικής κοινωνίας.

Για κάποιους ανόητους που προσπάθησαν με ψεύδη και ανακρίβειες να αμαυρώσουν τέτοια μέρα το σύλλογο με ανακοινώσεις που δεν απηχούν το σύνολο των δήθεν καταγγελόντων και σε αυτούς που έδωσαν χώρο για αυτό, θα ασχοληθούμε στο άμεσο μέλλον».