Στη Βέροια ο Μπρόζος!

Αλλη μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση έκανε πριν από λίγη ώρα ο Φίλιππος Βέροιας, ο οποίος απέκτησε τον Γιώργο Μπρόζο. Ο 26χρονος φόργουορντ (2μ.) έπαιξε την προηγούμενη χρονιά στο Ανατόλια και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τους Βεροιώτες στις θέσεις “3” και “4”.

Ο Μπρόζος μίλησε μάλιστα στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, τονίζοντας πως «είμαι χαρούμενος για την νέα μου ομάδα τον Φίλιππο και ανυπομονώ να ξεκινήσω την καινούργια σεζόν. Γνωρίζω ότι γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια όχι μόνο από την Διοίκηση αλλά και από την κοινωνία της Βέροιας για να προωθήσουν το μπάσκετ. Νομίζω ότι ο Φίλιππος θα πρωταγωνιστήσει φέτος στην κατηγορία, η ομάδα είναι πολύ δυνατή και θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Όσο αφορά τους φιλάθλους και τον κόσμο της Βέροιας τους καλούμε όλους στο γήπεδο».

Στο filipposbc.gr μίλησε επίσης ο πρόεδρος Γιώργος Τραπεζανλίδης: «Υλοποιούμε αυτά που έχουμε πει εδώ και καιρό. Ο Μπρόζος είναι η καλύτερη επιλογή από ένα σύνολο παιχτών που κοιτούσαμε με το τεχνικό team της ομάδας. Είναι ένας πολυδιάστατος παίχτης και μπορεί να καλύψει πολλές θέσεις. Οι μεταγραφικές κινήσεις συνεχίζονται με παίχτες ιδίου επίπεδου».

Τέλος, ο υποστηρικτής του Φιλίππου, Σωτήρης Σκουρτόπουλος, δήλωσε για τη μεταγραφή του Μπρόζου: «Η προσθήκη του Μπρόζου στο ρόστερ της ομάδας είναι πολύ σημαντική. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον πρόεδρο που παρά τους χαλεπούς καιρούς ενισχύει σημαντικά την ομάδα. Όπως και πέρσι έτσι και φέτος θα είμαι κοντά στην ομάδα και καλώ όλους τους συμπολίτες μας να σταθούν δίπλα μας σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια».