Αλλαγή υπάρχει στον 1ο όμιλο της Γ΄εθνικής, καθώς ο ΑΣΠ Προμηθέας έκανε γνωστό πως θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα αντικαθιστώντας τη Νίκη Προαστίου.

Αναλυτικά:

«Μετά από συνεδρίαση του Δ.Σ. η διοίκηση του ΑΣΠ Προμηθέα, ανακοινώνει την απόφαση της για αποδοχή στην πρόσκληση της ΕΣΚΑΗ και συμμετοχή της ανδρικής ομάδας του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής για την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Μέλημα μας είναι η πλήρης εκπροσώπηση της περιοχής μας στις Εθνικές κατηγορίες του μπάσκετ. Από τη μεριά μας η αποδοχή της πρόσκλησης προϋποθέτει άμεσο επανασχεδιασμό της ομάδας, ώστε η εκπροσώπηση να είναι ουσιαστική και επιτυχής.

Γνωρίζουμε τις απαιτήσεις του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής και δεν έχουμε σκοπό να συμμετάσχουμε στο πρωτάθλημα αυτό με τυπικό τρόπο. Το ήδη υπάρχον δυναμικό της ομάδας μας αλλά και το επίπεδο της ενίσχυσης μας δείχνουν ότι χτίζουμε μια ανταγωνιστική ομάδα την οποία θα στηρίξει το σύνολο της οικογένειας του Προμηθέα και ελπίζουμε όλο το μπασκετικό κοινό της πόλης. Η ιστορία της πορείας των πρωταθλητών της ΕΣΚΑ-Η στην Γ΄ Εθνική κατηγορία τα τελευταία χρόνια δείχνει ότι όπου γίνεται σοβαρή προσπάθεια, με υπομονή και πίστη στο αποτέλεσμα, οι ομάδες σταθεροποιούνται στις Εθνικές κατηγορίες. Αυτός είναι και ο απώτερος στόχος μας».

Πηγή: Pelop.gr