Σε αναζήτηση του προπονητή που θα καθοδηγήσει τον Χολαργό, βρίσκονται οι διοικούντες τον σύλλογο, έπειτα από την παραίτηση του Κώστα Παπαμάρκου. Ο τεχνικός που πέρυσι αποτέλεσε βασικό γρανάζι της μηχανής, ενημέρωσε τη διοίκηση ότι δεν μπορεί να συνεχίσει στο… δύσβατο μονοπάτι της Γ’ εθνικής κι έτσι οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους. Η διοίκηση του Χολαργού εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον Παπαμάρκο για την προσφορά του.

“Το Δ.Σ. του Κ.Ο. Χολαργού, σε έκτακτη συνεδρίασή του, και με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας, αποφάσισε να κάνει δεκτή την παραίτηση του προπονητή της ομάδας κ. Κ.Παπαμάρκου. Ο κ.Παπαμάρκος συνεργάστηκε με τον σύλλογό μας επί δυόμιση χρόνια, οδηγώντας τον με απόλυτη επιτυχία, σε άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία και σε πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτήν. Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την προσφορά του και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στην πολλά υποσχόμενη καριέρα του και ευτυχία στην προσωπική του ζωή”.

Την ίδια ώρα, πάντως, έχει ξεκινήσει… αγώνα δρόμου, προκειμένου να βρει τον αντικαταστάτη του. Θέλει, μάλιστα να εκμεταλλευτεί το κενό των γιορτών κι έτσι έχουν στρέψει το βλέμμα τους στον Σάββα Συμεωνίδη, ευελπιστώντας ότι θ’ αποδεχθεί την πρότασή τους.