Στη Θεσσαλονίκη ο Ουάσινγκτον

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από σήμερα το βράδυ το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή, ο Ντάριους Ουάσιγκτον και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Τον παίκτη υποδέχθηκαν και φίλοι της ομάδας που του ευχήθηκαν καλή επιτυχία και του δώρισαν και ένα κασκόλ του Ηρακλή – μαζί του ταξίδεψε ο γενικός διευθυντής της ομάδας Θανάσης Δούνης από Αθήνα, όπου πέρασε τα τεστ και αύριο αναμένεται να δώσει το παρών στο γήπεδο. Εκει θα αποφασιστεί το πρόγραμμα προετοιμασίας του από την τεχνική ηγεσία

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Αμερικανός παίκτης δήλωσε:. «Δεν το σκέφτηκα καθόλου να έρθω στον Ηρακλή. Γνωρίζω πολύ καλά την ιστορία της ομάδας αλλά και την Θεσσαλονίκη. Όλα είναι γνώριμα και όμορφα. Είμαι έτοιμος να παίξω, δεν θα έχω πρόβλημα προσαρμογής με την πόλη όποτε το μόνο που μένει είναι να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και το πως παίζει η ομάδα! Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα τον ξέρω και ξέρω ότι έχει και πολύ θερμό κοινό και πιστεύω θα πάμε καλά».

Ο Ουάσιγκτον αύριο το πρώι θα υποβληθεί σε εργομετρικές εξετάσεις και το απόγευμα, εφ’ όσον κριθεί σκόπιμο, θα δώσει το παρόν στο φιλικό, προπονητικού χαρακτήρα, που θα γίνει στις 17:00, με τον Ερμή Λαγκαδά, στο Ιβανώφειο (κεκλεισμένων των θυρών).