Για οχτώ αγωνιστικές (4-8) άντεξε ο Λεωνίδας Ζητουνιάτης στον πάγκο της Λιβαδειάς. Ο σύλλογος της καρδιάς του (υπήρξε παίκτης και προπονητής κατά το παρελθόν), όμως δεν είχε την προβλεπόμενη εξέλιξη, από την στιγμή που την ανέλαβε (από τα χέρια του Παναγιώτη Αριδά), με αποτέλεσμα να ακολουθήσει τα βήματα του προκατόχου του. Έτσι το συμβόλαιο λύθηκε κοινή συναινέσει, ενώ ήδη βρέθηκε ο αντικαταστάτης του.

Ο λόγος, για τον Νίκο Χρυσόγελο, ο οποίος με την εμπειρία που κουβαλήσει στις πλάτες του από την πορεία του στη Γ’ εθνική (την περασμένη σεζόν βρέθηκε στον πάγκο των Σπόρτιγκ και Αργοναύτη Τριγλίας) θα προσπαθήσει να δώσει νέα πνοή στην ομάδα της Βοιωτίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λιβαδειάς:

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λιβαδειάς:

“Η Α.Ε Λιβαδειάς ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της με τον Λεωνίδα Ζητουνιάτη εκφράζοντας τις ευχαριστίες της για την προσφορά του. Με την πεποίθηση ότι θα βρίσκεται πάντα κοντά στο σύλλογο που υπηρετεί από μικρό παιδί, ευχόμαστε ευτυχή πορεία στη επαγγελματική και οικογενειακή του ζωή. Νέος προπονητής της ομάδας αναλαμβάνει ο Νίκος Χρυσόγελος”.