«Στη Χαλκίδα πιο πολλοί γελάνε…»

Η Χαλκίδα γνώρισε το απόγευμα της Κυριακής την καταδικαστική ήττα από τον Δούκα, υποβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική, ωστόσο το γεγονός ότι έφτασε να παίζει τη σωτηρία της σε ένα ματς, την τελευταία αγωνιστική της χρονιάς, αποτελεί από μόνο του μεγάλη επιτυχία για την ομάδα της Εύβοιας.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν η Χαλκίδα είδε τον Εκινέ να αποχωρεί, τα οικονομικά προβλήματα να την “πνίγουν” και τέσσερις διαφορετικούς προπονητές να κάθονται στον πάγκο της ομάδας, πάλι όμως πάλεψε μέχρι τέλους… Ο έφορος της ομάδας έστειλε την παρακάτω ανακοίνωση, ευχαριστώντας όσους πάλεψαν μέχρι τέλους και αφήνοντας σαφείς υπόνοιες για όσους πήδηξαν από το καράβι νωρίς…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας παρά την τεράστια προσπάθεια έχασε σήμερα από τον Δούκα. Πέσαμε λοιπόν στην Γ’ Εθνική. Πέσαμε όμως με το κεφάλι ψηλά. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά αυτούς τους λίγους που στάθηκαν δίπλα στην ομάδα μέχρι την τελευταία στιγμή. Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δημήτρη Κακάτσο. Χωρίς αυτόν θα είχαμε διαλυθεί εδώ και 3 μήνες. Δημήτρη σε ευχαριστώ πολύ, όπως είμαι σίγουρος ότι και τα παιδιά σε ευχαριστούν για την τιτάνια προσπάθεια που έκανες μόνος σου.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους 2 προπονητές. Τον Θανάση Λάσπα και τον Χρήστο Μήτσιου οι οποίοι αφιλοκερδώς βοήθησαν τα μέγιστα. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες. Ηταν ήρωες και παρά τις αντιξοότητες και τα τεράστια οικονομικά προβλήματα δεν εγκατέλειψαν το καράβι. Μάγκες, όχι δάκρυα απόψε. Είσαστε όλοι ήρωες. Για τους απόντες…… Θα μιλήσουμε σύντομα. Είμαι σίγουρος ότι στην Χαλκίδα πιο πολλοί γελάνε σήμερα. Λίγοι πραγματικά στεναχωρήθηκαν».