Στη ΧΑΝΘ από τον Ολυμπιακό ο Ανδρέας Περρής

Με έναν πρωταθλητή Ελλάδας ενισχύθηκε η ΧΑΝΘ! Ο 16χρονος Ανδρέας Περρής που πανηγύρισε τον τίτλο του πρωταθλητή με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο εφηβικό πρωτάθλημα, ενώ είναι και μέλος των κλιμακίων της εθνικής ομάδας, “μετακόμισε” στη ΧΑΝΘ με τη μορφή της υποσχετικής ενός έτους.

“Η Χ.Α.Ν.Θ. ανακοινώνει την απόκτηση του Ανδρέα Περρή ο οποίος θα ενισχύσει την προσπάθεια της Εφηβικής και της Αντρικής μας ομάδας για την περίοδο 2018-19. Ο 16χρονος(ύψους 1.97μ.) γκάρντ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κομοτηνή, ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στον Αία Κομοτηνής, ακολούθως εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της «ΔΕΚΑ» και πέρσι αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό”, αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου και συμπληρώνει:

“Με τους ερυθρόλευκους ο Περρής αγωνίσθηκε στο Παιδικό αλλά και στο Εφηβικό Πρωτάθλημα. Με την Εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού πανηγύρισε μάλιστα την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Είναι διεθνής με την Εθνική Παμπαίδων και μέλος κλιμακίων του αναπτυξιακού προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Ο Ανδρέας Περρής(που είναι γεννημένος το 2002) αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό με υποσχετική για έναν χρόνο”.

.
Διαβάστε ακόμη…