Στη ΧΑΝΘ επέστρεψε ο Βλάσιος

Ενα χρόνο μετά, οι δρόμοι του Κώστα Βλάσιου με τη ΧΑΝΘ διασταυρώνονται ξανά, καθώς ο 21χρονος «άσσος» επιστρέφει στους Θεσσαλονικιούς έπειτα από την περσινή του παρουσία στον Χαρίλαο Τρικούπη.

Η ανακοίνωση:

«ΣΤΗΝ ΧΑΝΘ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΑΣΙΟΣ

Μια πολύ σημαντική μεταγραφική επιτυχία ολοκληρώθηκε για την ΧΑΝΘ, με την απόκτηση του Κώστα Βλάσιου (γενν. 2001, ύψος 1,88, θέση PG).

Ο Κώστας Βλάσιος ξεκίνησε το μπάσκετ σε ηλικία επτά ετών στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Το 2016 μεταγράφηκε στον Προμηθέα Πάτρας, με τον οποίο κατέκτησε το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΗ και στη συνέχεια κατέλαβε την δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων. Το 2017 μεταγράφηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης, με την εφηβική ομάδα του οποίου κατέκτησε δύο φορές το πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης και την 4η θέση και 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων. Το 2019 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στην ΚΑΕ Άρης Θεσσαλονίκης. Την σεζόν 2020 – 2021 ήταν βασικό στέλεχος της ανδρικής ομάδας της ΧΑΝΘ στην Β΄ Εθνική. Την σεζόν 2021 – 2022 αγωνίστηκε στον Γ.Σ. Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου, καταλαμβάνοντας την 3η θέση στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας.

Έχει κληθεί και συμμετείχε στις Εθνικές ομάδες Παμπαίδων και Παίδων και με την τελευταία κατέκτησε την 1η θέση στο αντίστοιχο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Β΄ Κατηγορίας.

Η έλευση του Κώστα Βλάσιου αποτελεί μεγάλη μεταγραφική επιτυχία για την ΧΑΝΘ και ανεβάζει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη για την ανδρική μας ομάδα.

Η Διοίκηση και η ομάδα της ΧΑΝΘ καλωσορίζει τον Κώστα και του εύχεται δύναμη, υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα του ιστορικού μας Συλλόγου».