Μοιράστηκαν τα μυστικά τους

Επενδύει στο μέλλον και φροντίζει να το επιβεβαιώνει συχνά. Υστερα από επιθυμία του Μάνου Ξημέρη, αντιπροσωπεία παικτών του ΟΦΗ, βρέθηκε την Δευτέρα το βράδυ στις Ακαδημίες μπάσκετ της ομάδας.

Στις Ακαδημίες λοιπόν παρευρέθησαν οι Αλέξης Τσακιρίδης, Αλέξης Μπάρδας, Σάκης Παναγάκης και Σπύρος Μούρτος δίνοντας έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στην προπόνηση των μικρών φίλων.

Οι αθλητές της αντρικής ομάδας, μίλησαν στα παιδιά, έπαιξαν μαζί τους, ενώ έδειξαν τα μυστικά του σουτ. Βασική επιδίωξη ήταν, μέσα από προπόνηση, οι αθλητές να διδαχθούν τις βασικές αρχές του μπάσκετ, να βελτιώσουν τις ατομικές και ομαδικές τους ικανότητες και, παράλληλα, να διασκεδάσουν μαθαίνοντας το παιχνίδι, σε ένα περιβάλλον γεμάτο αθλητικά ερεθίσματα.

Ο υπεύθυνος των Ακαδημιών του ΟΦΗ, Νίκος Γαλυφιανάκης μιλώντας στα παιδιά επεσήμανε: «Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε μέσα στα πλαίσια της οργάνωσης του Σωματείου μας. Τα παιδιά έδειξαν ενθουσιασμένα με την παρουσία των παικτών της αντρικής μας ομάδας, γνωρίζοντας πρωτόγνωρες εμπειρίες. Οι αθλητές έπαιξαν, μίλησαν με τους μικρούς μας αθλητές για το μπάσκετ και όχι μόνο τονίζοντας ότι η θέληση και η προσπάθεια ανταμείβεται».

Τελειώνοντας την προπόνηση, οι παίκτες του ΟΦΗ υποσχέθηκαν στους μικρούς φίλους να επαναλάβουν την επίσκεψή τους σύντομα.