Στις ακαδημίες της ΜΕΝΤ ο Κοντονάσιος

Διπλοβάρδια… θα έχει από εδώ και στο εξής ο Γιώργος Κοντονάσιος στη ΜΕΝΤ. Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας προστέθηκε και στις ακαδημίες του συλλόγου, λόγω της μεγάλης προσέλευσης παιδιών. Παράλληλα, η ομάδα της Τούμπας ανακοίνωσε τη συνέχιση της συνεργασίας με την ορθοπαιδικό κ. Χρύσα Τσιούρη.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ΜΕΝΤ:

«Η Διοίκηση του Συλλόγου και το προπονητικό team της Ακαδημίας της ΜΕΝΤ ευχαριστούν τους γονείς των αθλητών για την εμπιστοσύνη και την στήριξή τους στο προπονητικό έργο της Ακαδημίας. Τρανή απόδειξη η αθρόα καθημερινή συμμετοχή των αθλητών στις προπονήσεις και η συνεχιζόμενη προσέλευση νέων αθλητών που στελεχώνουν τα τμήματα της Ακαδημίας. Η ΜΕΝΤ Basketball Academy καλωσορίζει στο προπονητικό team τον προπονητή της Ανδρικής Ομάδας της ΜΕΝΤ κ. Γιώργο Κοντονάσιο ο οποίος θα προπονεί τμήμα της Ακαδημίας.

Η ΜΕΝΤ και φέτος συνεργάζεται με την ορθοπαιδικό κ. Χρύσα Τσιούρη, η οποία θα δέχεται τους αθλητές της ΜΕΝΤ στι ιατρείο της Κάθε Τετάρτη και ώρα 18:00 – 21:00 (Μητροπόλεως 63, 2ος όροφος, τηλ. 2310268866). Επίσης θα παρευρίσκεται στους αγώνες της Ανδρικής Ομάδας Βόλεϊ, που αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών».