Στις 19/8 η “πρώτη” των Τιτάνων

titanes_palamaΤην Τρίτη 19 Αυγούστου και ώρα 19:00 ξεκινούν την προετοιμασία τους οι Τιτάνες έχοντας όνειρα και φιλοδοξίες για μια θετική πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής.

Η ομάδα με πολλές νέες προσθήκες στο ρόστερ της θα αρχίσει το πρόγραμμα προπονήσεων υπό τις οδηγίες του Λευτέρη Χαντζιάρα, ενώ η προετοιμασία θα περιλαμβάνει και αρκετά δυνατά φιλικά  με αξιόλογες ομάδες.

Παράλληλα, οι Τιτάνες δεν ξέχασαν τους παίκτες που βοήθησαν την ομάδα να ανέβει κατηγορία και έτσι ο σύλλογος του Παλαμά εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους παίκτες. 

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Γ.Σ.Τιτάνων Παλαμά ευχαριστεί θερμά για την προσφορά τους στο Σύλλογο τους αθλητές Παπακώστα Φάνη, Τσιάπουλα Κων/νο, Γκαντιά Σάκη, Αναγνωστόπουλο Χρήστο, Αντωνίου Νίκο, Γιωτόπουλο Βασίλη, Αργύρη Σταύρο , Παπαιωάννου Στέφανο και Βαιδάκη Λεωνίδα που αποχώρησαν από την ομάδα αυτό το καλοκαίρι, και τους εύχεται κάθε επιτυχία και χαρά στην αθλητική τους καριέρα, καθώς και στην προσωπική τους ζωή.

Τα παραπάνω παιδιά ήταν υπόδειγμα ήθους όσο καιρό αγωνίστηκαν στους Τιτάνες, συνέδεσαν το όνομα τους με την μεγαλύτερη επιτυχία της ομάδας, την άνοδο της στην Β΄Εθνική κατηγορία, και πλέον αποτελούν μέρος της ιστορίας του Συλλόγου».