theodosiadisΤη Δευτέρα 24 Αυγούστου ξεκινάει η προετοιμασία των τμημάτων αντρών και παίδων του ΓΣ Ελευθερούπολης για την αγωνιστική περίοδο 2015-16. Το μικρό γαλατικό χωριό του τοπικού μπάσκετ επανέρχεται δριμύτερο για μία σεζόν- ορόσημο στην ιστορία του συλλόγου καθώς θα είναι η 10η συνεχόμενη στις εθνικές κατηγορίες!

Παίκτες, προπονητικό τιμ και διοίκηση θα συναντηθούν στις 6 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο της Ελευθερούπολης. Στον πάγκο της ομάδας των αντρών θα κάθεται φέτος ο πετυχημένος Δραμινός τεχνικός Στέφανος Θεοδοσιάδης, ο οποίος αντικατέστησε τον Στάθη Καμαράκη. Προπονητής στους παίδες θα είναι ο Δημήτρης Οζγουρίδης, πιστός υπηρέτης του συλλόγου εδώ και χρόνια.

Τα αποκαλυπτήρια του νέου ΓΣΕ θα γίνουν το απόγευμα της προσεχούς Δευτέρας. Το μόνο που μπορεί να ειπωθεί τώρα είναι ότι το ρόστερ θα αποτελεί ένα κράμα παλιών και νέων παικτών, ένα μείγμα νιάτων κι εμπειρίας το οποίο, υπό την καθοδήγηση ενός πολύ καλού και αξιοσέβαστου προπονητή, υπόσχεται πολλά. Όλα αυτά τα χρόνια το κοινό της Ελευθερούπολης, που στήριξε με πάθος το ΓΣΕ, έζησε μεγάλες στιγμές.
Ανάλογες συγκινήσεις προβλέπεται να νοιώσει και τον επερχόμενο χειμώνα.

Χρήστος Κρυσταλλίδης