Στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου το “Δημ. Ραχωβίτσας”

kokkiniaΣτις 27 και 28 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το 2ο τουρνουά “Δημήτρης Ραχωβίτσας” στη μνήμη του παράγοντα του Δούκα. Οπως και πέρυσι, έτσι και φέτος το τουρνουά θα φιλοξενηθεί στο κλειστό της Κοκκινιάς Αμαρουσίου, υπό την αιγίδα του Δήμου, με τη συμμετοχή του ΓΣ Αμαρουσίου, της Νίκης, του Πανερυθραϊκού και φυσικά του Δούκα.

Αναλυτικά η επιστολή από το Γραφείο επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου:

«Ο Δήμος Αμαρουσίου, ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. ενέκρινε την διοργάνωση Τουρνουά Μπάσκετ στη μνήμη του φίλου μας Δημήτρη Ραχωβίτσα. Μετά την απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση τον περασμένο Σεπτέμβριο, το τουρνουά Μπάσκετ «Δημήτρης Ραχωβίτσας» γίνεται θεσμός και θα διεξαχθεί και φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά το Σάββατο 27 & την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014.

Οι σύλλογοι που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά θέλαμε να έχουν άμεση σχέση με τον αγαπητό εκλιπόντα και για τον λόγο αυτό πέραν της Νίκης Αμαρουσίου της οποίας ήταν μέλος, επελέγησαν ο ΓΣ Αμαρουσίου του οποίου ήταν επίσης μέλος , ο ΑΣΕ Δούκα που διετέλεσε Γενικός Αρχηγός του τμήματος μπάσκετ από το 1992 έως το 2000 και ο Πανερυθραϊκός Α.Σ του οποίου ήταν και εκεί Γενικός Αρχηγός από το 2004 έως το 2009. Έτσι για πρώτη φορά σε ένα τουρνουά θα βρεθούν μαζί οι τέσσερις ομάδες που διετέλεσε ο Δημήτρης Ραχωβίτσας.

Στο τουρνουά ορίσαμε μια συμβολική είσοδο 2,5 ευρώ, με σκοπό τα έσοδα να διατεθούν στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας ευπαθών κοινωνικών ομάδων Δήμου Αμαρουσίου. Σκοπός του ταμείου είναι να συνδράμει με έκτακτα οικονομικά βοηθήματα συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη. Σε αυτή την προσπάθεια όλα τα σωματεία που θα συμμετάσχουν θα μπορούσαν να ενισχύσουν τη προσπάθεια καλώντας συναθλητές και φίλους να προσφέρουν πέραν της παρουσίας τους.

Το αναλυτικό πρόγραμμα διεξαγωγής των αγώνων θα ακολουθήσει σε επόμενη επιστολή. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό Γυμναστήριο Κοκκινιάς στο Μαρούσι (Μεγ. Αλεξάνδρου 125 & Δημ. Ασημακόπουλου)».