Στον ΒΑΟΛ ο Μυτιληνού

Παίκτης του ΒΑΟΛ θα είναι για την επόμενη σεζόν ο Στέργιος Μυτιληνού, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στον Πολυκράτη Σάμου.

Γενικότερα, ο Στέργιος Μυτιληνού παρουσιάζει μία αξιοσημείωτη σταθερότητα στο σκοράρισμα (35,7 μ.ο/αγώνα σε τοπικό επίπεδο & 16,3 μ.ο/ αγώνα πέρυσι στην Γ’ Εθνική με τον ΑΟ Πολυκράτη ) αλλά ταυτόχρονα συμβάλει σημαντικά και στα ριμπάουντ/ Θεωρείται  από τους πιο χαρισματικούς σκόρερ του Αιγαίου με σταθερότητα στην απόδοσή του.

Φέτος, είχε προτάσεις από Πολυκράτη και Πανναξιακό, αλλά προτίμησε τον ΒΑΟΛ. Με τον ΒΑΟΛ, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στην Ικαρία, δεν θα αγωνιστεί σε όλους τους αγώνες, αλλά θα βοηθήσει την ομάδα στα δύσκολα παιχνίδια, στα play-offs και στα μπαράζ (εφόσον η ομάδα στεφθεί πρωταθλήτρια).

«Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή κ. Παντελή Βούλικα και τον Πρόεδρο κ. Μάρκο Ψώρρα για την εμπιστοσύνη που δείξανε προς το πρόσωπο μου. Ήταν μια δύσκολη απόφαση λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων μου, και της απόστασης που χωρίζει τα 2 νησιά μας (Ικαρία – Χίος) αλλά το κίνητρο που μου παρουσιάστηκε με την νέα μου ομάδα υπερίσχυσε. Θέλω να υποσχεθώ ότι θα τιμήσω τη φανέλα του ΒΑΟΛ όπως κάνω όλα αυτά τα χρόνια στις ομάδες που έχω αγωνισθεί».

Πηγή: sportschios.gr