Στον Γεωργίου το “τιμόνι” του Φαίακα, παρελθόν ο Κοντογιάννης κι team manager Αργαλιάς…

Σημαντικές αλλαγές σημειώνονται τις τελευταίες ώρες στον Φαίακα Κέρκυρας με τον προπονητή Παναγιώτη Κοντογιάννη να αποτελεί παρελθόν από το “τιμόνι” της ομάδας, αλλά και τον team manager Διονύση Αργαλιά να υποβάλλει την παραίτησή του από το πόστο του. Οι ιθύνοντες τον σύλλογο μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Κοντογιάννη, έδωσαν το “τιμόνι” της ομάδας στον Άκη Γεωργίου και ευελπιστούν ότι με την κίνησή τους αυτή θα υπάρξει και μεταστροφή του αγωνιστικού κλίματος που επικρατεί τελευταία στην ομάδα.

Η ανακοίνωση της λύσης συνεργασίας με τον Κοντογιάννη αναφέρει:

“Η ΚΕ Φαίακας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ανδρικής ομάδα κ. Κοντογιάννη Παναγιώτη, εκφράζοντας αμέριστη ευγνωμοσύνη για την προσφορά του στο επίτευγμα ανόδου της ομάδας στη Β’ εθνική και την μέχρι σήμερα προσπάθεια παραμονής σε αυτή. Έχοντας παρακαταθήκη την γνώση και την ηθική που απλόχερα μας χάρισε, ελπίζουμε να είναι πάντα κοντά μας σύμφωνα με τις δικές του επιλογές”.

Και η ανακοίνωση παραίτησης του team manager Διονύση Αργαλιά

“Προς Διοικητικό Συμβούλιο Κ,Ε. ΦΑΙΑΚΑ
Κύριε πρόεδρε και μέλη του Δ.Σ. της Κ.Ε. Φαίακα.
Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις που έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας και ταλανίζουν τον σύλλογο τις τελευταίες εβδομάδες, πληροφορήθηκα τις αποφάσεις που κατά πλειοψηφία πάρθηκαν στο συμβούλιο της 28/1/19.
Μία εξ αυτών είναι και η απόλυση του προπονητή της ομάδας μας κ. Παναγιώτη Κοντογιάννη. Θεωρώντας τον ίσως ως τον αποκλειστικό υπεύθυνο για όλα όσα ταλαιπωρούν τον σύλλογο και δυσχεραίνουν την λειτουργία του.
Για τον λόγο αυτό και από την θέση του team manager της ομάδας, έχοντας ρόλο άμεσης συνεργασιακής σχέσης με τον προπονητή, επειδή δεν κάνω έκπτωση των ηθικών αρχών μου θέτω στη διάθεση σας την παραίτηση μου.
Ευχαριστώντας σας, θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στο δυναμικό της ομάδας για το δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε να φέρετε εις πέρας. Ευχή μου να επιτευχθούν οι σκοποί και οι στόχοι που εξ αρχής είχαμε θέσει.
Ένθερμος πια υποστηριχτής της προσπάθειας σας.

Διονύσης Αργαλιάς”.