Στον Γκουγκουτούδη το τιμόνι των Τιτάνων Παλαμά

Στα χέρια του Παναγιώτη Γκουγκουτούδη πέρασε η τεχνική ηγεσία των Τιτάνων Παλαμά. Ο νεαρός προπονητής ανέλαβε την θεσσαλική ομάδα μετά την επιτυχημένη περσινή πορεία στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου. Ο Γκουγκουτούδης αντικατέστησε τον Παναγιώτη Καραμίντζιο, που αποχώρησε λόγω οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων από την τεχνική ηγεσία των Τιτάνων.

Η ανακοίνωση των Τιτάνων Παλαμά:

«Ο Γ.Σ. Τιτάνες Παλαμά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Παναγιώτη Γκουγκουτούδη.

Ο κ. Γκουγκουτούδης θα ηγηθεί της ανδρικής ομάδας μπάσκετ για το υπόλοιπο της σεζόν, στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Γεννήθηκε στην Αθήνα, είναι Αξιωματικός του Πυροσβεστικού σώματος, απόφοιτος της Σχολής Προπονητών της Γ.Γ.Α. και μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης.

Το 2014-15 διετέλεσε προπονητής των ακαδημιών του Γ.Σ. Βόλου.
Το 2015-17 ήταν πρώτος προπονητής της ομάδας του Γ.Σ. Αλμυρού
Τη σεζόν 2017-18 ήταν βοηθός προπονητή στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου και την περσινή χρονιά ανέλαβε τα ηνία της ομάδας του Ολυμπιακού, που εντυπωσίασε στη Γ’ Εθνική κατηγορία

Αναπληρώνει τη θέση του Παναγιώτη Καραμίντζιου, μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας, που λόγω οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων αποχώρησε από τη θέση αυτή. Οι απαιτητικές προπονήσεις και οι αγώνες του πρωταθλήματος οδήγησαν τον Παναγιώτη Καραμίντζιο στη δύσκολη αυτή απόφαση της αποχώρησης και η διοίκηση του συλλόγου δεν μπορούσε να μην σεβαστεί την επιθυμία του αυτή. Μία νίκη και μία ήττα, ήταν ο απολογισμός στον πάγκο της ανδρικής ομάδας και τον ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερε αυτούς τους δύο μήνες. Ο Παναγιώτης Καραμίντζιος δεν αποχωρεί από τους Τιτάνες Παλαμά, άλλωστε είναι προπονητής στο παιδικό τμήμα των ακαδημιών, γιατί ο Παναγιώτης ΕΙΝΑΙ οι Τιτάνες Παλαμά.

Καλωσορίζουμε τον κ. Γκουγκουτούδη στον Παλαμά και τους Τιτάνες, του ευχόμαστε μια υγιή και επιτυχημένη σεζόν».