Παρουσίασε τον Θέο ο Δούκας

Σε μία ακόμα δυνατή μεταγραφή (μετά τον Καραβανά) προχώρησε ο Δούκας, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Σεραφείμ Θέου. Ο έμπειρος φόργουορντ είχε συμφωνήσει εδώ και αρκετές ημέρες και σήμερα ανακοινώθηκε επίσημα από τους “κυανόλευκους”.

Αναλυτικά:

«Ένα όνομα που σε παραπέμπει σε υπέρτατες δυνάμεις, προστέθηκε στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Συλλόγου μας! Ο λόγος για τον Σεραφείμ Θέο που υπέγραψε λίγο νωρίτερα στα γραφεία του Συλλόγου το μονοετές συμφωνητικό συνεργασίας του με τον ΑΣΕΔ για την προσεχή περίοδο, προσθέτοντας ακόμη ένα σημαντικό κομμάτι στο παζλ της φετινής ομάδας του Γιάννη Γιαννόπουλου…

Ο πρώην διεθνής με την ομάδα της Εθνικής Εφήβων (Χάλκινο Μετάλλιο το 2002) και ύψους 2,02 Forward αναμένεται να προσφέρει σημαντικές λύσεις στη θέση 4, δημιουργώντας ισχυρό δίδυμο με τον Παναγιώτη Καραβανά μέσα στη ρακέτα!

Ο Μάκης Θέος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τις φανέλες των Παναθηναϊκού, Τρικάλων, Πανελευσινιακού και ΓΑΣ Αετού, με τον ΑΣΕΔ να αποτελεί τη νέα πρόκληση της καριέρας του.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, ο 29χρονος αθλητής δήλωσε:

“Έρχομαι σε έναν διαφορετικό Σύλλογο… Ένα Σύλλογο που λειτουργεί πάνω σε επαγγελματικά πρότυπα, έχει σύγχρονες εγκαταστάσεις, ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα και ο αθλητής έχει μόνο να ασχοληθεί με τη δουλειά του μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου… Εγώ και οι συμπαίκτες μου θα προσπαθήσουμε πραγματικά για το καλύτερο… θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον coach Γιαννόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και τον τρόπο που με προσέγγισε προκειμένου να έρθω στον ΑΣΕΔ”».