Ο Εσπερος ΑΟΠΑ συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τη δημιουργία της ομάδας της ερχόμενης σεζόν. Σε αυτό το πλαίσιο, οι πατρινοί πραγματοποίησαν την πρώτη τους μεταγραφή, αυτή του Θανάση Ζαφείρη. 

Η ανακοίνωση:

«Η οικογένεια του Έσπερου ΑΟΠΑ καλωσορίζει στις τάξεις της τον Θανάση Ζαφείρη (1987, 1,90 μ.).

Ο Θανάσης Ζαφείρης ξεκίνησε το μπάσκετ από τον Κένταυρο και έχει μακρά θητεία στο χώρο έχοντας αγωνιστεί σε Απολλωνιάδα (Γ’ Εθνική), Παναχαϊκή (Α1 ΕΣΚΑ-Η), Απόλλωνα (Β’, Α2, Α1 Εθνική), Ίκαρο Καλλιθέας (Β’ Εθνική), Φάρο Κερατσινίου (Α2 Εθνική) και πέρυσι με τον Μανδραϊκό στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

«Ήταν εύκολη η απόφαση να συνεχίσω την καριέρα μου στον Έσπερο ΑΟΠΑ έναν Σύλλογο με υγεία και συγκεκριμένη φιλοσοφία» δήλωσε ο Θανάσης Ζαφείρης, με τον οποίο η συμφωνία αφορά σε τριετή συνεργασία και συμπλήρωσε: «Και παλαιότερα είχαμε εξετάσει το ενδεχόμενο συνεργασίας αλλά επαγγελματικοί και προσωπικοί λόγοι δεν το είχαν επιτρέψει. Τώρα επιστρέφω στην Πάτρα  και είμαι χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Έσπερου ΑΟΠΑ και μάλιστα με σκοπό η σχέση μας να είναι μακροχρόνια και όχι απλώς για μία σεζόν. Θέλω να ευχηθώ όλοι να έχουμε υγεία, καλή σεζόν και εκπλήρωση των στόχων εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου».