Στον Κρόνο ο Χατζηπανηγύρης

hantzipanigirisΣτον Νίκο Χατζηπανηγύρη εμπιστεύτηκε τα ηνία της ομάδας ο Κρόνος, περίπου μία εβδομάδα μετά την παραίτηση του Παναγιώτη Σαββάτη από την τεχνική ηγεσία. Ο έμπειρος προπονητής ανακοινώθηκε επίσημα από το σύλλογο του Αγίου Δημητρίου, όπου θα έχει δίπλα του τον Νίκο Διδάχο, επί σειρά ετών συνεργάτη του στους πάγκους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Γ.Σ. Κρόνου Αγίου Δημητρίου ανακοινώνει την συνεργασία με τον κο Νίκο Χατζηπανηγύρη ο οποίος θα αναλάβει προπονητής του Ανδρικού τμήματος του συλλόγου, το οποίο θα αγωνίζεται και την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2016-2017 στην Β’ Εθνική κατηγορία.

Ο Νίκος έχει μια πλούσια παρουσία στην ελληνική καλαθοσφαίριση και έχει διατελέσει προπονητής σε αξιόλογες ομάδες, όπως τον Ηλυσιακό, την Αγία Παρασκευή, τον Χολαργό , Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας κ.α.

Ο Νίκος αναλαμβάνει την ομάδα άμεσα και θα έχει στο πλευρό του τον επίσης καταξιωμένο προπονητή Νίκο Διδάχο ως βοηθό, ο οποίος θα αναλάβει και προπονητής της Εφηβικής ομάδας, ακολουθώντας για πολλά χρόνια μία δοκιμασμένη επιλογή, όπου βοηθός προπονητής του Ανδρικού είναι και προπονητής του εφηβικού, μιας και για τον σύλλογο τα δύο αυτά τμήματα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα.

Ευχόμαστε και στους δύο καλή επιτυχία στο έργο τους για την νέα αγωνιστική περίοδο 2016-2017, και στους στόχους που από κοινού έχουμε θέσει.

Ο Νίκος Διδάχος αντικαθιστά τον παραιτηθέντα Θοδωρή Τερζή, στην θέση του βοηθού στο ανδρικό όσο και στην θέση του προπονητή στο εφηβικό. Ο Θόδωρος επιτέλεσε σημαντικό έργο στον σύλλογο και ιδιαίτερα στην περαιτέρω ανάπτυξη αθλητών και αθλητριών και εν γένει την παρουσία των ομάδων σε όλες τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Τον ευχαριστούμε θερμά τόσο για το προπονητικό του έργο όσο και για το ήθος του, και του ευχόμαστε καλή επιτυχία για την συνέχεια της καριέρας του».