Στον Πανιώνιο ο Μελισσαράτος

melissaratosMία ακόμα σημαντική κίνηση ενίσχυσης για τον Πανιώνιο που δυνάμωσε κι άλλο τη ρακέτα του αποκτώντας τον Πέτρο Μελισσαράτο. 

Η ανακοίνωση:

 «Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ανακοινώνει την συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή Πέτρο Μελισσαράτο. Ο 23χρονος σέντερ συναντήθηκε με τον «ισχυρό άνδρα» του συλλόγου Ίωνα Βαρουξάκη και έδωσαν τα χέρια. Ο Μελισσαράτος ενισχύει σημαντικά την γραμμή των ψηλών του «Ιστορικού» στο δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας.

WHO IS WHO

Ο Πέτρος Μελισσαράτος γεννήθηκε στις 10/04/1993, έχει ύψος 2,06 και αγωνίζεται στην θέση του πάουερ φόργουορντ και του σέντερ. Ξεκίνησε το μπάσκετ από τον Άλιμο και το καλοκαίρι του 2012 πήρε μεταγραφή για το Περιστέρι. Με την ομάδα των δυτικών προαστίων αγωνίσθηκε στο πρωτάθλημα της Basket League σε 22 παιχνίδια και είχε 2.86 πόντους μ. ο και 1.68 ριμπάουντ μ. ο. Την σεζόν 2013-14 αγωνίσθηκε στον Πανελευσινιακό με τον οποίο σε 19 αγώνες είχε 3.89 πόντους μ. ο και 2 ριμπάουντ μ. ο, σε 10.28 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα. Τα τελευταία δυο χρόνια αγωνίστηκε στο Ψυχικό όντας ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας».