Στον “αέρα” η συμμετοχή του Αμπελώνα στο πρωτάθλημα

Κεραυνός εν αιθρία στον Αμπελώνα, με τον πρόεδρο της ομάδας Άρη Σουμπενιώτη να υποβάλλει την παραίτησή του! Μία κίνηση που θέτει αμφιβολίες για το εάν θα μπορέσει η ομάδα του Αμπελώνα να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας.
Ο πρόεδρος της ομάδας με γραπτή του δήλωση που εστάλη στην εφημερίδα “Ελευθερία” της Λάρισας αναφέρει: «Εναρμονιζόμενος με το πνεύμα λιτότητας που επιτάσσουν οι καιροί και απογοητευμένος από τη στήριξη που είχε τόσο η ομάδα μου όσο και εγώ ο ίδιος από θεσμικούς αλλά και από εξωθεσμικούς παράγοντες ανακοινώνω την παραίτησή μου από την προεδρία του ΓΣ Αμπελώνα.
Αναλαμβάνω όλες τις υποχρεώσεις της ομάδας που κρίνω ότι πρέπει να φέρω εις πέρας.
Δηλώνω ότι θα παραμείνω φίλαθλος και χορηγός του Γυμναστικού Συλλόγου Αμπελώνα. Επίσης ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους όσοι με συντρόφευσαν, υπό οποιαδήποτε ιδιότητα (φίλαθλοι, διοίκηση, παίκτες, προπονητές, χορηγοί) σ’ αυτό το τρίχρονο γοητευτικό ταξίδι».

Η απόφαση-σοκ του προέδρου του Αμπελώνα δεν ήρθε εντελώς τυχαία, αλλά είναι απόρροια της στάσης που τήρησαν κάποιοι στην προσπάθεια οικονομικής αναδιάρθρωσης που επιχείρησε. Τώρα, πλέον τα πάντα στον σύλλογο είναι στον “αέρα” παρότι ο παραιτηθείς πρόεδρος αναφέρει στη δήλωσή του ότι θ’ αναλάβει τις υποχρεώσεις της ομάδας που κρίνει ότι πρέπει να φέρει εις πέρας… Όμως, αυτό δεν διασφαλίζει και την δίχως προβλήματα συμμετοχή του Αμπελώνα στο πρωτάθλημα.