Στους Αγίους Αναργύρους και στις Συκιές το “3 on 3”

Στις Συκιές Θεσσαλονίκης και τους Αγίους Αναργύρους διοργανώθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο 6 και 7 Οκτωβρίου τα τουρνουά «3 on 3» της ΕΟΚ.

Στο τουρνουά στις Συκιές συμμετείχαν συνολικά 288 παιδιά (160 αγόρια και 128 κορίτσια), νικητής του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών αναδείχθηκε η Αικατερίνη Κωστανάκη και στο διαγωνισμό Τριών Πόντων νικητής αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Κιουσές. Στους διαγωνισμούς παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ και μέλος του ΔΣ ΕΟΚ Σάββας Λόρτος, τα μέλη του ΔΣ της ΕΚΑΣΘ Αλέκος Κατσιάνης και Γιώργος Γιαρένης, ο υπεύθυνος Αθλητικού Οργανισμού τους Δήμου Νεάπολης-Συκεών Κώστας Νικολόπουλος.

Στο τουρνουά στους Άγιους Ανάργυρους-Καματερό συμμετείχαν συνολικά 202 παιδιά (186 αγόρια και 16 κορίτσια) και νικητές του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών αναδείχθηκαν ο Σταμάτης Ντεντές (Δημοτικό) και ο Αντώνης Ζουλινάκης (Γυμνάσιο – Λύκειο). Στο διαγωνισμό Τριών Πόντων νικητές αναδείχθηκαν ο Βίκτορας Σεχάι (Δημοτικό) και ο Κωνσταντίνος Κοστορρίζος (Γυμνάσιο – Λύκειο).

Η CHAMPION, η SPALDING και η AVIS, συμπαραστάτες στην προσπάθεια της ΕΟΚ για ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, επιβραβεύουν τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή, όσο και για τις νίκες τους, στους διαγωνισμούς που διεξάγονται.