Στους “φούριους ρόχας” ξανά ο Γκασόλ

Βασιλιάς στο θρόνο του θέλει να παραμείνει ο Πάουλ Γκασόλ σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε κατά την άφιξή του στα ισπανικά εδάφη.

Ο καταλανος αθλητής έπειτα από ένα χρόνο απουσίας από την εθνική ομάδα θέλησε να επιστρέψει και να θέσει τον εαυτό του στη διάθεση του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος για το Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας (31/8-18/9) με μόνο στόχο την κατάκτηση ενός ακόμα τροπαίου.

Εκτός όμως από το προσεχές καλοκαίρι ο 30χρονος σταρ των Λέικερς δεν μπορεί να παραβλέψει και το δέλεαρ του εισιτηρίου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, στους οποίους και θα έχει την ευκαιρία να συμπληρώσει στη μεγάλη συλλογή του και το πολυπόθητο χρυσό μετάλλιο.

«Αν ο προπονητής αισθάνεται ότι μπορεί να βασιστεί σε εμένα, τότε θα συμβάλλω στην προσπάθεια της ομάδα να πάρει ακόμη έναν ευρωπαϊκό τίτλο», υπογράμμισε και συνέχισε λέγοντας:
«”Είναι πολύ σημαντικό το Ευρωμπάσκετ γιατί δίνει δύο εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θα ήθελα πάρα πολύ να πάρω χρυσό σε Ολυμπιακούς Αγώνες, αν και ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο. Σίγουρα όμως τώρα, προέχει το Ευρωμπάσκετ».